Wednesday, December 28, 2016

PERANG UNDI ? PEDULIKAH KOREA UTARA ?

salam AS

walaupun umur gua yang tak seberapa nak tua ni namun begitu gua ambik tawu la jugak pasai politik politik kat malaysia nie hik hik hik walaupun ditambah dengan berita bahawa korea selatan tengah nak beperang dengan korea utara walaupun ditambah dengan berita yang korea utara dah sasarkan jepun walaupun israel dengan us nak lancar perang dekat iran walaupun iran yang secara penuhnya diaport oleh russia nak bom us tapi takpe kome relax je, benda tu kita tak payah risau lagi sebab sekarang nie masing masing kat malaysia nie sedang berusaha menegakkan benang yang basah , pergh ayat aku kih kih kih

namun begitu aku rase mesti ramai yang cakap buat ape nak sibuk sibuk hal luar negara kalau hal dalam negara pun tak boleh nak setel ? ya benar, anda pengundi bijak. namun bijak sangatkah anda ? kih kih kih yang tu gua tak boleh nak kecek lelebih sebab ini akan menyebabkan tidak semena mena gua akan dilabel sebagai pro _______ hik hik hik 

Pak Pong Ju 
maka kesimpulannye di sini ape yang gua nak cakap, pilihlah sesiapa pun yang kome rase layak, kome suke yang suka telan duit rakyat nie ke, kome suke yang ade video 3gp nie ke, undilah yang mane kome rasakan dapat membawa perubahan hik hik hik asalkan cepat sikit setelkan masalah masalah yang rakyat pun dah temuntah taik kuning nak dengo kih kih kih bukan ape, sebab kalau kau cakap kau nie sayang negara la ape lah, kome sepatutnya pikio ancaman luar dari negara sekarang nie. mungkin kalau ade yang nampak macam remeh benda nie tahniah anda berada dalam golongan bahlul, len kali banyakkan lah sikit membaca kah kah kah 

LADIES DAN GENTLEMAN & MASALAH CINTA YANG COMMON

Salamat malam semua

sebulan dua bulan ni gua punya procrastination level bukan calang calang. zaman kino siang malam pun gua procrastinate jugak tapi hat yang ni lain punya feel. macam biaso selain masalah duit, manusia ni mesti balik dekat masalah cinta.. kah kah kah. lalu tak lalu kena hadap jugak bak kata orang tua tua 'alah bisa tegal biasa' kah kah kah.

Wednesday, January 22, 2014

Sunday, June 30, 2013

KONSPIRASI DISEBALIK JEREBU : SALAH SIAPA SEBENARNYE ?

salam satu superwoman,

aku bangun seperti biasa, disamping deringan alarm clock daripada henpon ku yang dinamakan nocturnal. burung burung murai dan punai juga seperti biasa berkicau kicauan seperti bob marley dan wiz khalifa berada bersama mereka, sambil disambut juga hening pagi yang membuatkan daku terasa ingin mensenooze kembali henponku. "aih sejak bila pulok aku kat genting nie" aku bermonolog sendirian.

Monday, April 22, 2013

AYAT MALAS PALING KELI"SHAE" (cliche)


Sebagai penyarung jersi the red devils (bajet player) dan penyokong tegar alex the lion (madagascar) ataupun alex ferguson (yang sebenar) kekecewaan disebabkan kekalahan united terhadap real madrid memang tidak dapat dibendung sama ada dari segi fizikal, mental mahupun jasmani . namun begitu menang kalah adat pertandingan walaupun nani dilayangkan kad merah yang tidak sepatutnya puihhh.

Saturday, October 13, 2012

KENAPE TENGOK BOLA PON BOLEH BAWAK BEGADUH


salam satu united

gua sebenarnye baru teringat balik yang gua ade blog kahkah tu yang gua decide saje nak mungupdate , lebih kurang macam gua bajet bajet la gua retis padahal takde orang pon yang tau blog nie kah kah kah. berbalik kepada ape yang kite nak kecek la nie, gapo kalau nengok bola boleh buat begadoh ? gua bukan nak cakap ape la, kalau tak begaduh terok pon paling paling mesti kita akan bertikam tikam lidah dan pisau dengan member member kita yang menyokong team lain kah kah kah

Monday, May 14, 2012

KENAPA APE YANG LELAKI BUAT TAK MOLEK DIBUAT WANITA

salam satu pergaduhan

akhirnya sampai jugak masa yang aku tunggu tunggu iaitu cuti sem yeyeh ! jadi seperti biasa aku suka nak ketengahkan topik topik yang menimbulkan kemarahan orang lain nie kah kah kah . sebenarnye entry kali nie random belaka jadi harap jangan ade yang terase lah pulak kan , tapi kalau korang nak terase pon elok lah jugak kah kah kah .

Sunday, March 25, 2012

BERCINTA INGATLAH DUNIA , BELAJAR KOMPEM BERJAYA

salam satu QPR yang berjaya masuk ke suku akhir amanah cup

nampaknye aku buang tebiat dengan mengupdate blog aku hari nie huahuahua. aku kekeringan idea sebenarnye namun aku persetankan fakta tersebut dan terus menulis tajuk entry dia atas nie. nak cakap ape pon aku tak pasti la sebab entry harini adalah 100 % random hahaha.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...