Wednesday, December 28, 2016

LADIES DAN GENTLEMAN & MASALAH CINTA YANG COMMON

Salamat malam semua

sebulan dua bulan ni gua punya procrastination level bukan calang calang. zaman kino siang malam pun gua procrastinate jugak tapi hat yang ni lain punya feel. macam biaso selain masalah duit, manusia ni mesti balik dekat masalah cinta.. kah kah kah. lalu tak lalu kena hadap jugak bak kata orang tua tua 'alah bisa tegal biasa' kah kah kah.

nak kabo masalah pun tak boleh jugak. tapi lebih kepada 'situasi yang menambahkan pengalaman'. kita jangan skeptikal sangat bila tgok gadis tu (contoh je) ataupun jantan ni (contoh lagi) tak lamo jangka hayat hubungan deme. kita yang perati ni takat nampak hat luo je dalam tu, dia pakai spenda adik dia ke kawan dia punya ke, mano kita nak nampak yedak? kah kah kah

gambo dicuri secara terus dari google
tapi sekali lagi bila cakap apehei tak lama si gadis dan si teruna ni, dia balik pulak pasal 'a few common errors in relationship done by ladies and gentleman'. aku cakap a few errors ni nak bagi kome sedap hati je kah kah kah. pokok mana bila ditiup angin yang tak bergoyang? jadi errors ni tak kisah la kalau si laki main kayu tiga ke, gadis disailang sahabat lelaki ke, gadis terpaut dekat jantan ketiga ke, semua tu masih lagi dikira 'errors that was meant to be'. udah apehal was meant to be? cite dia kalau benda tak jadi engko tu masih lagi dengan si dia la jilake! kah kah kah

jadi nak dijadikan cerita, aku baru baru ni dapat satu masalah yang aku pun taktau macam mana nak cerita kah kah kah. kalau tak complicated namanya bukanlah dari lat ceritanya! sebenarnya memang sampai sini je gua nak cerita, kalau nak lagi jumpa saya di tempat dan masa yang sama.. hehehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...