Sunday, July 14, 2013

NATE BEGHUK : SURI RUMAH ROMPAK 2 BANK DALAM 7 JAM
Seorang bini boleh buat memacam yang benornye dengan 7 jam, boleh masak untuk laki, boleh basuh pinggan boleh basuh spenda, boleh basuh jamban, boleh basuh kete, boleh jahit langsir , nak tidok pon boleh bak ang. tapi ade pulak lagenda laki bini dari Hong Kong yang  merompak 2 bank dalam masa 7 jam ! perghh memey nate beghuk. 

Suri Rumah 40 tahun bernama Leung- berbadan besar yang dengan baju menggelebeh nye dan berpewatakan sama seperti mana mana suri rumah yang lain. Namun begitu suri rumah yang lain tidak pergi ke bank sambil membawa 25.4cm pisau..sumber mengatakan, Leung mengeluarkan pisau dan mengacukannya kepada pegawai bank dan menunjukkan satu nota yang bertulis "need HK$100,000 faster"

Ate pekerja yang takut tu pun keluorkan le duit sebanyak HK$7,500 (RM3,064). Ate dah dapat duit wanita tu pun lari dari tempat kejadian. 7 jam lepas tu, wanita tersebut datang lagi satu bank yang terletak 300m dari bank yang pertama. Taktik yang sama digunakan dan  mendapat  HK$23,500 (RM9,600). Ibarat jatuh ditimpa trelar, die ditangkap pulak dek guard dekat bank kedua tu.
Lepas dah kene tangkap dia pun meraung raung le cite die. Sumber mengatakan die siap menangis dekat bahu polis perempuan lepas kene tangkap. Yang jiran semua pun tekejut beruk makye le cite die. kih kih kih . Ate nate beghuk mu dah merompak baru nak menggeletor

                                                                                                                                 sumber : dailychilli.com     

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...