Sunday, June 30, 2013

KONSPIRASI DISEBALIK JEREBU : SALAH SIAPA SEBENARNYE ?

salam satu superwoman,

aku bangun seperti biasa, disamping deringan alarm clock daripada henpon ku yang dinamakan nocturnal. burung burung murai dan punai juga seperti biasa berkicau kicauan seperti bob marley dan wiz khalifa berada bersama mereka, sambil disambut juga hening pagi yang membuatkan daku terasa ingin mensenooze kembali henponku. "aih sejak bila pulok aku kat genting nie" aku bermonolog sendirian.

kah kah kah ! apa macam bro ? gua boleh join geng terfaktab tak gais ? wakakaka. rilek rilek nanti adelah lamaran dari brader K ke, takpon brader Leplep dm gua kat twitter suruh join geng terfaktab pui pui. jadi sebenarnye hari nie gua nak bincang punca berlakunya jerebu nie gais. sakit dada bak ang jerebu, bau die macam noobshit. jadi sebenarnye ade beberapa punca berlakunya jerebu nie gais

1 - Indonesia bikin barbikiu besar besaran

Sumbangan Pak Suharto

2 - Spiderman terlantar di hospital

sumbangan 9GAG Malaysia

3 - ini sebenarnye semua salah anwar (BN kipas-susah-mati)



4 - ini sebenanrye semua salah najib (PR kipas-susah-mati)



namun bersyukur kita ade supehero yang datang menyelamat kan kita ! terima kasih SuperM datang menyelamat ! tetterettereretet tertetretrertertertt . sorry guys kalau gua buat lawak hambar hmm kah kah kah
















No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...