Saturday, October 13, 2012

KENAPE TENGOK BOLA PON BOLEH BAWAK BEGADUH


salam satu united

gua sebenarnye baru teringat balik yang gua ade blog kahkah tu yang gua decide saje nak mungupdate , lebih kurang macam gua bajet bajet la gua retis padahal takde orang pon yang tau blog nie kah kah kah. berbalik kepada ape yang kite nak kecek la nie, gapo kalau nengok bola boleh buat begadoh ? gua bukan nak cakap ape la, kalau tak begaduh terok pon paling paling mesti kita akan bertikam tikam lidah dan pisau dengan member member kita yang menyokong team lain kah kah kah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...