Wednesday, January 11, 2012

BERMAIN GITAR SALAH SATU CARA MENDAPATKAN AWEK

salam 3 petang..

masa yang lapang apa salahnye korang isi dengan baca pendapat aku yang terbaru nie kan.. hua hua hua.. aku bet ramai yang reti main gitar walaupun pada hakikatnya korang rase tak ramai yang reti main. korang buat la ape pon tapi pada hakikatnya memang wanita akan cakap yang pandai main gitar nie cool dan macho tambah tambah pulak mamat tu siap dengan muka jambunya.. awww awww.. kah kah kah..


walaupun ramai orang yang hanya tau main lagu basic je atau ayat senang korang tak berape bagus dalam main gitar dan tak mampu nak main bunga bunga macam arctic monkey ke tapi still wanita akan suka sebab - korang tetap ade bakat main gitar kah kah kah . satu fakta lagi - wanita sukakan bakat . Dan tahniah anda sedang menghala ke jalan yang betul dalam merealisasikan impian anda mendapatkan awek hahaha. tak pecaye wanita sukakan bakat.. buktinya dorang sukakan orang yang aktif dalam sukan dan satu lagi bakat untuk bergaya la.. tu tak terkecuali kah kah kah


alamak abang Alex Turner jadi modal

tak dapat dinafikan mereka yang bermain gitar nie akan dapat attention yang lebih dari wanita. katakanlah anda pulak seorang yang tidak suka berkata kata dan hanya tersengih tetapi bile anda keluarkan gitar dan mula bermain serta merta anda akan diberi perhatian. tapi yang paling penting macam mane korang nak gunakan kelebihan yang korang ada tu dalam menarik perhatian wanita. mungkin belajar bermain mata dan body reaction boleh membantu kah kah kah

bermain gitar membuatkan anda seorang yang sexy.. hahaha . dah gelabah pulak orang cakap. aku saje je nak cakap macam tu sebab aku tengok bile wanita tengok lelaki main gitar mate dorang bersinar bersinar macam dalam anime tu.. tu pun same la macam laki laki tengok pompuan seksi, mata die bersinar macam tu gak.. so aku dapat simpulkan yang bermain gitar adalah sexy.. kalau korang taknak terima ayat tu aku cakap hot pon boleh la.. kah kah kah

tapi tak bermaksud yang main gitar je dapat attraction.. musical instrument yang lain pon sama mcam drum ke, piano ke sumenye same.. hahah.. tapi kalau main musical intruments pon tapi hati tak bersih.. sori lah weh. hati mau bersih dulu.. tu lah aset paling bernilai.. siall la puihh.. jiwang pulak last last nie :)

3 comments:

  1. postingan yang bagus tentang BERMAIN GITAR SALAH SATU CARA MENDAPATKAN AWEK

    ReplyDelete
  2. True!
    If nak mngurat girl yg kowg minatkan.
    Why not guys rcord vdeo smbil play instrument & then proposed. Sure girl tue say YES lah! hahah.

    ReplyDelete
  3. ada benarnya... i like guyz yg pandai maen gitar tp xsemestinnya sesuatu yg mudah utk mereka dijadikan bf..huhu~ macam admin ckp, gitar cuma daya penarik, hati jugak jadi ukuran. ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...