Saturday, October 13, 2012

KENAPE TENGOK BOLA PON BOLEH BAWAK BEGADUH


salam satu united

gua sebenarnye baru teringat balik yang gua ade blog kahkah tu yang gua decide saje nak mungupdate , lebih kurang macam gua bajet bajet la gua retis padahal takde orang pon yang tau blog nie kah kah kah. berbalik kepada ape yang kite nak kecek la nie, gapo kalau nengok bola boleh buat begadoh ? gua bukan nak cakap ape la, kalau tak begaduh terok pon paling paling mesti kita akan bertikam tikam lidah dan pisau dengan member member kita yang menyokong team lain kah kah kah

Monday, May 14, 2012

KENAPA APE YANG LELAKI BUAT TAK MOLEK DIBUAT WANITA

salam satu pergaduhan

akhirnya sampai jugak masa yang aku tunggu tunggu iaitu cuti sem yeyeh ! jadi seperti biasa aku suka nak ketengahkan topik topik yang menimbulkan kemarahan orang lain nie kah kah kah . sebenarnye entry kali nie random belaka jadi harap jangan ade yang terase lah pulak kan , tapi kalau korang nak terase pon elok lah jugak kah kah kah .

Sunday, March 25, 2012

BERCINTA INGATLAH DUNIA , BELAJAR KOMPEM BERJAYA

salam satu QPR yang berjaya masuk ke suku akhir amanah cup

nampaknye aku buang tebiat dengan mengupdate blog aku hari nie huahuahua. aku kekeringan idea sebenarnye namun aku persetankan fakta tersebut dan terus menulis tajuk entry dia atas nie. nak cakap ape pon aku tak pasti la sebab entry harini adalah 100 % random hahaha.

Wednesday, January 11, 2012

BERMAIN GITAR SALAH SATU CARA MENDAPATKAN AWEK

salam 3 petang..

masa yang lapang apa salahnye korang isi dengan baca pendapat aku yang terbaru nie kan.. hua hua hua.. aku bet ramai yang reti main gitar walaupun pada hakikatnya korang rase tak ramai yang reti main. korang buat la ape pon tapi pada hakikatnya memang wanita akan cakap yang pandai main gitar nie cool dan macho tambah tambah pulak mamat tu siap dengan muka jambunya.. awww awww.. kah kah kah..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...