Wednesday, September 14, 2011

BEBERAPA PERKARA MENGENAI MIMPI YANG BODOH

salam satu cukai 6%

kebelakangan nie perasaan untuk berbloging semakin meningkat tatkala aku semakin boson gile hatok kat umah nie. time macam nie la pulak aku nak berkata "bile la nak masok uniten nie? " mase dekat uniten pulak bising nak balik... haih. masih lagi tidak mempunyai ide maka aku mengambil keputusan nak cite kat korang fakta mengenai mimpi yang bodoh.. hahah..

Tuesday, September 13, 2011

BUDAK YANG MEROKOK MASA DUA TAHUN TU DAH OBESITI LA PULAK

salam satu Malboro

Aku rasa anda semua sudah sedia maklum mengenai budak lelaki yang berumur dua tahun tetapi merokok macam umor dua puluh tahun kah kah kah.. walaupun menjadi kritikan ramai pihak namun kanak kanak tersebut telah berjaya menempatkan diri sebaris dengan selebriti selebriti hebat dunia hanya dengan menghisap rokok.

Sunday, September 11, 2011

BERDIAM DIRI SAMBIL SENYUM ADALAH LEBIH BAIK

salam satu macbeth dan salam sejahtera

sudah lame aku tak dapat nak buat entry dua hari berturut turut. aku pon tak tawu apekene entah aku arini nak update entry aku.. kah kah kah.. kali nie entry cinta la pulak kerana mengikut pemerhatian aku entry mengenai cinta lebih mendapat perhatian daripada readers. maka aku yang kaya dengan ilmu cinta nie nak la share sikit dekat mereka yang tak banyak ilmu cinta.. hahaha.

Saturday, September 10, 2011

10 PERKARA WAJIB LELAKI PERLU BUAT KALAU NAK DAPAT AWEK

salam satu macbeth diucapkan..

sudah lame tidak berbloging bermaksud sudah lapuk la idea yang diberi, hahah.. aku memang takde idea nak tulis  tapi kalau bab bab awek nie aku ade idea la sikit, hehhe.. entry nie sebenarnye kepada semua lelaki yang sudah berpunya, tidak bepunya, hampir berpunya , baru tidak berpunya , yang memikirkan dorang sudah berpunya (syok sendiri) dan pelbagai lagi golongan hahaha :) 10 perkara nie aku boleh andaikan sebagai perkara 'wajib buat' la kononnye untuk memikat awekss..hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...