Tuesday, July 5, 2011

LELAKI LEBIH TERTARIK KEPADA PEREMPUAN LEBIH TUA

salam satu perpaduan tanpa perhimpunan BERSIH 2.0

setelah menyepikan diri dengan betol betol sepi, aku pun memutuskan sekali lagi untuk membuang mase aku mengupdate jugak lah, hahah.. harini aku nak sembang satu topik yang agak best untuk disembang sebab aku baru lepas ternampak ade sorang mamat baik budi dan rupe dengan seorang yang aku sangka kan makciknya.. hahah, aku sirius ingat makcik die, tapi selepas aku lihat mereka bermesra dengan gaya yang agak lain macam (tak termasok comolot) aku pon terus menyedari bahawa wanita tersebut bukanlah watak seperti yang aku sangkakan.. maka aku pun berfikir sejenak, dan menyenaraikan sebab sebab semakin menjadi jadi trend ini..

1. perempuan lagi tua, lagi matang lah..
aku rase semua orang ade mimikirkan bende ini di saat mereka terbace tajuk ini. tidak dinafikan memang perempuan yang lebih tua mempunyai pelbagai pengalaman yang tidak boleh diperolehi oleh mane mane perempuan muda.. hahaha.. tak kesah la sama ada dari segi pengalaman memasak, pengalaman mengemas rumah, pengalaman menampar lelaki, pengalaman bercinta, pengalaman bersolek, pengalaman mencair lelaki, dan ilmu ehem ehem (kalau cakap pengalamn ehem ehem lain macam pulak) hahaha ☺

2.tahu ape yang mereka nak, bukan keanak anakan
kita sudah biasa disajikan dengan asam garam percintaan dua hati, merpati dua sejoli, pinang dibelah dua oleh remaja remaja yang berjanji akan berkahwin dan bercicit cicit,  sehidup semati , sekatil seselimut namun sayang hubungan tersebut bertahan hanya selama beberapa bulan setengah, atau beberapa tahun setengah, dan selepas itu jugalah muncul status dari awek tersebut yang berbunyi "i hate u, sia sia saje i dengan u..habis kredit i je, macam nie u buat i " hahaha.. *tiada kaitan antara hidup dan mati.. namun begitu, perkara tersebut mungkin tidak akan terjadi sekiranya lelaki tersebut menjalinkan hubungan dengan perempuan yang lebih tua dari lelaki tersebut.. hahaha.. mungkin sahaja..

3.mungkin lebih menyeronokkan
hahah.. aku pun tak tawu kenapae aku cakap lebih menyeronokkan.. tapi setelah aku pikir pikir mungkin benar ape yang aku cakapkan, mereka lagi seronok sebab mungkin dorang mempunyai pandangan yang berlainan dari perempuan yang lebih muda dari mereka apabila dorang berbicara, tak kisahlah dari aspek ape sekalipun.. dan sudah pastinya jawapan yang diluahkan akan lebih bernas.. sebagai conttoh.. anda dilanggar sebuah kereta dari belakang, kalau gofren anda muda die akan cakap " b, b klua pegi tumbuk sekali muke die b, jangan bagik peluang.. berani die langgar pailang k.l "  Kalau gofren anda lebih tua " b, b klua b pegi setel elok elok ye, tak payah la nak buat pailang, mntak ganti rugi dahla " *cerita ada kene mengena  

4.mungkin sudah stabil asetnya
hahaha, yang nie memang tak boleh lari lah bagi aku.. bende nie sebenarnye memainkan peranan penting jugak lah.. laki bile tgok pompuan tu beduit siap, dengan kereta siap, dengan rumah banglo sebijik, tambah dengan muke cun melecun + hot macam awek transformers 3... memang menjadi buruan lah... sori awek muda.. hahhaha

nie dah tebalik.. nie orang tua nak mampos gatal lagi


5. mereka lagi setia, awek muda masih mempunyai 'mata yang liar' mencari yang lain
jeng jeng jeng... aku terfikir la bende nie sebab aku rase bende nie ade benarnye, hahaha.. nak bukti? buktinya korang cari sendiri lah.. okeyh, kalau pengalaman aku.. kitorang terserempak dengan satu couple kat kedai makan, kitorang ramai ramai dengan membe, sume plan suruh membe aku sorang yang hensem mukanya macam brad pitt, try usha baik punye awek tadi, hasilnya awek tadi tertoleh toleh nak usha balik membe aku nie sampai balak awek nie toleh ke belakang usha meja kitorang muka tak puas hati.. kah kah kah.. nampk sangat lah.. =.=

6.trend masa kini kot
hahahha.. yang nie pendapat dari hati kecil aku je, dah jadik trend pulak kan,, maybe nie sebab penangan syahir dok terhegeh hegeh kat rozita che wan yang sememangnya hot kaw kaw.. heheh, aku pon tak tawu.. trend nie boleh pakai jugak la..

7.kalau kawin, pompuan tu meninggal, dapat duit + boleh kawin lagi
hahahha.. yang nie aku tak dapat bendung dari tak tulis, aku rase memang advantage la kalau laki tu siap kawin ngan pompuan tu, kalau die jadik duda, buatnye bini die wariskan sume harta die.. laki tu boleh joli + kawin lagi dengan awek hot yang lain =.=

aku dah takde idea sudah la nak berucap panjang, kalau ade idea wanita sekalian sila tambah lagi..heheh.. sebenarnye tak boleh cakap jugak lah sume lelaki nak tertarik dekat pompuan lebih tua.. macam aku lah contohnye dan aku kompom ramai lagi yang macam aku..hahah.. perempuan lagi tua nie aku risau jugak kadang kadang, takot rupe rupenye die gune ubat pengasih dekat laki tu sampai laki tu dok cium cium baju pompuan tu yang bau hapak time pompuan tu pegi outstation.. huahuha.. takdelah main main je.. tapi yang pastinya Mia Sara comel aku dah book jadik menantu 

2 comments:

  1. ehem2...ade niat ke nak yg tua...toksah dok berangan no....hehe..;)

    ReplyDelete
  2. hhahah.. mana ade lah kaklong..

    saje je buat isi mase lapang =.=

    hahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...