Tuesday, June 7, 2011

CARA LAKI LAKI NAK TUNJUK DIE SAYANG KAT AWEK

salam satu cinta... hahah (amaran ini entry jiwang nak mampos) sumpah geli.. =.=

hahah.. rileks rileks.. aku nie bukan mat jiwang la weh ataupun pencinta sejati, saje nak bagik feel sikit memandangkan nie akan jadik first time aku tulis entry yang betol betol pasal cinta nye.. hahha,, rase cambes la pulak.. hahah.. okeyh untuk first entry aku pasal cinta aku nak share sikit kat laki laki macam mane care nak tunjuk korang ambil berat kat awek korang..aku bukan la doktor cinta ke apekejdah ke.. aku hanye mengisi mase lapang je.. haahah..

Sunday, June 5, 2011

CALIGYNEPHOBIA : takut dekat pompuan cantik... apekejadahnye?

salam satu calculus kepada semua.. hahhaa

macam biase la kan, setiap kali nak mule entry mesti nak mintak maap dah lame tak update sebab bz la assignment banyak la apejadah sume tu la.. haha.. okeyh entry kali nie informative sikit la.. aku nak cite pasal caligynephobia.. yang aku rase tak ramai tau, sebab dah lumrah laki memang suke dok ngusha pompuan cantik yang cun melecun je.. kah kah kah.. aku pon pelik gak mule mule,, apekejadah jenis manusia la yang tak suke tgok pompuan cantik nie? hahaha.. setahu aku laki nie memang pervert gile kalo bab bab pompuan nih, pntang nampak pompuan cantik, macam macam style la die gune nak approach dorang kekadang sampai memalukan diri seniri.. hahah, tapi nak buat macam mane, laki sekarang dah makin sikit yang boleh pakai dibandingkan dengan pompuan.. hahah yeke?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...