Tuesday, May 17, 2011

EXAM PAKAI TARAM PERANGAI MACAM HARAM

salam satu UNITEN... hahah.. bapak gelabah anjing...
HAHAHA..gempak kan tajuk entry nih,, hhehe, aku sebenarnye takde idea so aku bedok la tajuk tu..haha, setelah sekian lame tak mengupdate sebab penat nak jalan pi kelas, aku pon memutuskan nak update jugak la blog aku.. hahha, aku dah agak dah aku akan jumpe dengan bermacam macam kejadah jenis orang time masok sini.. HAHA.. aku  rase cam menarik pulak.. jadi aku nak ceritakan antara orang yang aku jumpe..

muke angker gile bapak tapi pinky
hahaha... kepada member aku yang bace nie, jangan marah baby.. I nak main main je.. haha bweekkkk (SUMPAH aku bukan gay).. mula mula aku jumpe die time semayang, aku ingat die angker sampai tahap pukul orang sampai mati, tapi sangkaan aku meleset, haha.. rupenye die rilek je n tak gelabah gelabah or kerek kerek ke.. hahaa, aku rase ramai lagi yang macam tu tapi blom masenye lagi aku nak jumpe dorang.. kah kah kah..

suke buat lawak bodoh yang terlampau
hahah, ok yang nie memang type yang aku paling suke sebab aku pon suke buat cerita + lawak bodoh yang tak logik tapi orang pecaye (terima kasih kerana percaya hahah).. sori rakan rakan.. aku memang suke orang yang boleh buat lawak bodoh yang melampau lampau sebab ko takkan bosan kalau lepak ngan dorang... hahah, satu lagi orang yang suke buat lawak bodoh melampau lampau nie sebenarnye jenis yang tak cepat terase (macam puji aku je).. hahahhah

muke sumpah takde perasaan
bagi yang terase mintak mangap.. hehe,, haaa, bile terserempak ngan yang type nie sumpah aku tak tawu ape nak buat doe, aku dah habis idea dah nak bagik die tegelak.. habis sume lawak bodoh tahap antarabangsa aku curahkan tapi muke blur die tetap maintain dengan stylonye.. hahah, pastu bile terserempak aku try la sengih kat die tapi die usha aku muke takde feel macam baru pas nengok blu*... aku senyum kat die, die boleh tgok aku balik dengan muke bersalah macam die baru lepas gune sabun aku buat bende tak elok...hahaha.. yang nie sumpah aku tak paham.. =.=

belagak secara tersirat,
hahaha.. okey yang nie aku taknak ulas panjang panjang... tapi memang dah lumrah kan.. kalo kite pi mane mane pon memang akan ade jenis yang macam nie... cara yang terbaik ialah senyap, dengar and senyum je.. hahah.. aku buat camni, berkesan doe.. hahah.. ape salahnye kalo jadik cam bieber uniten, mak bapak orang besar jugak.., tapi first time jumpe die cakap mak pak die keje biase biase je.. kan bagos camtu.. bile dah kenal baru die bagi tawu aku yang sebenar.. bullshit lah budak belagak.. hahahaha =.= 

bapak belagak sial kete die ade lidah hahaha


merendah diri and boleh bawak lepak
yahooo! aku minat dengan orang yang camni, jenis yang lepak lepak je.. ko boleh je masok ape ape topik bile sembang ngan dorang, mampos la ko penah buat jahat ape ke, ko baik camne ke, tapi bile ko sembang ape ape masok je.. die takkan bagik bad impression kat ko ke ape ke sebaliknye die akan teros layan ko borak... yang nie baru gentle wahai wanita sekalian =.=

suke usha muke tak puas hati
kah kah kah.. yang nie aku memang anti doe, aku dah la budak asrama.. selalu time aku junior dulu kene 'setel'  sebab buat muke tak puas hati.. dalam hati aku watefak jugak la kan tapi nak buat macam mane, dah sehari betimbun baju disuruhnye basoh siap pakej urut tradisional lagi..haha, tapi disebabkan aku junior ikot je la.. hahha.. pastu bile masok sini aku jumpe pulak lagi jenis orang yang suke buat muka tak puas hati so memang rase kejadah jugak la kan..bukannye aku soh ko basoh sebaldi boxer aku.. hahaha.. orang sengih, nak sembang baik baik dengan kau, kau buat la baik, kalo ko sengih pon orang tak pikir kau gay pon.. hahahha =.=

aku tawu ko ade awek, tak payah gelabah gelabah
hahah, ok brader.. aku cakap awal awal nie, aku sori.. hahah aku dah bendung taknak tulis pasal ko tapi aku dengar review dari orang aku tak boleh nak menahan dari cakap pasal kau.. aku bukan la nak jelez ape ke kat ko sebab ko ade awek, aku takde awek.. aku sebenarnye tak tahanla gaye ko goreng ngan awek ko.. tenang tenang sudah la, aku sebenrnye dipakse untok menulis pasal nie.. hahha.. orang lain aku tengok tersengih sengih cam nangka busuk gak depan awek tapi takde la segelabah ko (ayat nie digarap oleh 12 orang yang memakse aku) yang penting ko jangan la nak comolot lak ngan awek kat public kang tak pasai pasai tsunami melanda uniten..hahah.. ko jangan risau la, selagi ko tak menggatal ngan pompuan lain (cadang nak gune betina tapi biadap sangat) pastu ko improve sikit gaye gelabah kau (pandai pandai cari seniri gelabah tang mane) InsyaAllah aku dapat makan nasi minyak hujung taun nie.. hahahah =.=

ko nak cium ko pi cari sasuke hahah


diam diam ubi berisi
fuhlamak,, kaw kaw la ayat aku. haha,, yang nie memang golongan yang bes untok lepak sekali.. gaye selambe je ooo.. jalan pi kelas pon kaki ayam je, baju pon tak pakai, pakai boxer je.. hakhakhak.. aku main main je weh,, aku suke orang macam nie sebab bile mule mule kite jumpe die cume dok sengih je kat kite, kite pon sengih balik.. dalam hati cakap "die nie baik nie" pastu dah kenal mula borak borak.. bile dah sembang,, baru la klua sume bende.. hahah, yang nie baru bes =.=

tak kenal lagi nie, buat bodo dahla
kuang kuang kuang, aku nak tulis tajuk die lain tapi aku rase tajuk nie nampak jahat sikit kan.. haha.. type nie sebenarnye golongan yang pasif.. ko pegi mane mane pon memang korang akan jumpe banyak type yang camni.. memang tak ramai jenis yang HU-HA-HU-HA sebenarnye, ramai yang lebih suke biar mase yang menentukan ape akan jadi lepas tu.. kirenye dorang tunggu sape yang bertindak dulu la.. so kesimpulannye aku takde hal dengan yang macam nie =.=

hahah.. pasni aku nak buat entry pasal pompuan pulak lah..aku tak expert sangat pasal pompuan nie and tambah tambah aku sekarang nie selalu kekeringan idea so ladies and woman yang dekat dengan aku, korang buat la sesuatu bende yang pelik.. aku nak buat story laa so korang kene la bagik idea sikit.. hahahha... 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...