Tuesday, May 17, 2011

EXAM PAKAI TARAM PERANGAI MACAM HARAM

salam satu UNITEN... hahah.. bapak gelabah anjing...
HAHAHA..gempak kan tajuk entry nih,, hhehe, aku sebenarnye takde idea so aku bedok la tajuk tu..haha, setelah sekian lame tak mengupdate sebab penat nak jalan pi kelas, aku pon memutuskan nak update jugak la blog aku.. hahha, aku dah agak dah aku akan jumpe dengan bermacam macam kejadah jenis orang time masok sini.. HAHA.. aku  rase cam menarik pulak.. jadi aku nak ceritakan antara orang yang aku jumpe..

Sunday, May 8, 2011

KALAU FACEBOOK TU INDAH AKU TETAP PILIH BELAJAR

hahah.. maka memandangkan aku dah bergelar budak U.. maka bermulalah kembali era untuk busy sepanjang masa.. hahah.. so takde mase la nak update entry kat blog aku yang tak seberapa nih.. heheh.. mak aku selalu cakap.. pilih priority dulu.. maka tanpa bersusah payah la aku memilih keutamaan aku iaitu belajar dahulu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...