Monday, April 4, 2011

PERASAAN JANGAN DILAWAN

Salam kekecewaan dari ahmad afiq pada hari ini..

hahaha... aku sebenarnye ade masalah orang gile kebelakangan nie... so dalam beberapa hari aku tak berape nak update lah.. hoho... oklah.. sekarang nie pon dah masok bulan 4 dan semakin dekat dengan kemasukan aku ke mane mane tempat selepas sekolah menengah... aku tak pasti lagi la nak pi mane tapi aku harap dapat tempat yang terbaik la kan.. wakaka..


aku nak pi mane..? haha... yang tu hang sume tunggu jela.. tapi aku rase aku dah buat best choice kot.. act aku tengah cari chan nak fly kot... besar gile bapak angan angan padahal malas belajar... korang nak tawu gak aku pi mane? oklah.. paling kurang pon aku nak buat foundation lah.. insyaAllah...

sekarang nie perasaan aku becampor campor kot.. exited ade... gelabah ade.. cuak ade.. tumpor ade.. pusihan ade.. hantu ade.. sedih ade.. kacak ade... best ade.. macam macam kot.. hahah... oklah.. tak kesah kat mane pon aku dapat nanti tapi yang pastinye aku tanak main main... aku dah puas dah dengar mak pak aku cakap "sia sia je dok asrama lime taon tak dapat stret A" ...fuh..menusuk jantung macam pedang ninja asasin...hehe.. maklumla aku nie kan laki.. aku pun lawan la.. "hidup bukan sebab nak stret A" haha... mak aih.. cilakak btol aku.. mak, pak mintak maap.. hahaha...

katekan la aku  enjoy lebih lebih gak time nie.. aku janji yang aku akan dapat tebaik punye result... tapi susah la.. aku nie senang leka kot... so aku rase best choice jangan nak menggedik gedik gedik lebih nanti.. sape setuju turun tangan.. fuh ramai yang stuju.. bagos bagos.. ramai yang nak ikot aku..



berbalik kepada perasaan aku.. aku risau yang amat sangat sebenarnye kalau result aku tak gempak nanti.. kang abih la cite cite aku nak jadik jutawan.. hahah.. btol doe.. aku nak jadik jutawan... tu pasal aku kene mantap since the beginning lagi.. wakaka.. aku tak suke kalah kalah nie sebenarnye... so sape yang nak join kelab aku.. kol aku...aku sebenarnye dalam dilemma nak pilih mane name kelab aku.. aku dah pikir pikir.. tinggal dua nie yang terbaik

STJELL → study tapi jangan enjoy lebih lebih
STJNMLLstudy tapi jangan nak menggedik lebih lebih


so viewers sekalian mai la gitaw aku mane satu yang kacak 



2 comments:

  1. >aku dah puas dah dengar mak pak aku cakap "sia sia je dok asrama lime taon tak dapat stret A" ...fuh..menusuk jantung macam pedang ninja asasin...hehe.. maklumla aku nie kan laki.. aku pun lawan la.. "hidup bukan sebab nak stret A" haha...< (heh3..nak tergelak bca ayat ni) tapi mmg btol pon cik afiq.. xpe2 moge cik afiq dapat jadi jutawan..dah jadi jutawan jgn lupe sdekah la ape yg ptut kat org2 yg memerlukan..duit tu bkn kita punye..itu pon pinjaman je ye..ok itu shja.. alamak,,!! terbaca blog cik afiq lagi lah..heh3..

    ReplyDelete
  2. wakaka... lawak la ko nie anony... aku cadang nak tubuhkan yayasan afiq in colaboration ngan yayasan bukhari ooo.. haha =.=

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...