Thursday, April 28, 2011

part 1: APE LAKI BUAT KALAU POMPUAN TERPEKIK DEPAN PUBLIC


hehe.. salam satu lelaki.. entry kali nie  sebenarnye bertujuan menceriakan laki laki yang tak abih abih terkena tempias entry dari wanita yang seringkali menceritakan kebenaran lelaki..haha.. lelaki sebenarnye tak peduli pon ape yang dicakap korang sebenarnye.. hahaha..kepada laki yang ambik kesah, jangan la rase 'inferrior' sangat.. maka aku harap entry nie akan mengembalikan semangat kepada para lelaki supaya meneruskan sikap yang dikatakan negatif itu kerana anda sebenarnye adalah spesel dan negatif itu pula sebenarnye mengandungi banyak nilai positif ... hahaha..


aku hensem kau peduli ape.. haha *gambar pinjam google

perempuan jangan memekik depan public (sekolah,stesen bas, etc) sebab
1. Lelaki akan menoleh untuk melihat siapakah itu..
seperti yang kite sedia maklum pompuan nie dilahirkan dengan sikap yang sememangnye lemah lembut, penuh dengan nilai kesopanan, berbudi bahasa, pijak semut pon tak mati (tapi pijak gajah mati) and yang sewaktu dengannye.. maka apabila terdengar wanita memekik(bercakap dengan kuat nak mampos) dengan tak malunya kat public sudah pastinya lelaki akan menoleh.. (aku tgok pompuan lain buat bodoh maybe sebab tercabar) hahaha...

2. Lelaki akan buat muka tak mengerti sambil usha je
heheh.,, lepas dah toleh mula mula laki akan buat muka blur dan terus menerus mengusha pompuan yang amat rendah tahap kemaluannye tadi tu... lelaki akan perhati je gerak geri pompuan tu tanpa cakap apa apa (masih lagi terkejut dengan tahap tak malu pompuan tu sebab masih lagi bercakap kuat dengan tak malunye)hahah..

3. Kalau ade member kat sebelah, laki akan cuit soh tgok pompuan tu
hahah.. yang nie memang best, bile dah kebetulan klua ngan member.. mula la mata meliar nak carik bhan buat sembang.. trang tang tang terhidang dah depan mata seorang yang memang layak dijadikan bahan bicara.. lelaki yang dicuit itu pon turut akan melalui proses yang sama mula mula die akan : menoleh → buat muka tak mengerti → cuit member sebelah lagi

4. Akan menoleh sesama sendiri dan saling tersengih
hehe,, bile proses kat atas tadi dah berlaku, maka secara automatiknye para lelaki nie akan menoleh sesama sendiri dan tersengih sengih buaya.. hahah.. bile si wanita tadi perasan die digelakkan macam macam la gaye yang dipraktikkan untuk cover baik punye.. hhehe, (mulalah pompuan tu ingat laki tu minat kat die)

5. Akan terus memerhatikan gerak gerinya
para lelaki akan terus memerhatikan gerak geri wanita tersebut kerana memang macam macam perkara yang memalukan akan terus dilakukan oleh perempuan itu, senang cakap banyak lagi bahan nak disembang..haha.. ( lagi la betambah perasan si pompuan, pastu die cakap kat kawan die, die rimas sebab ade laki usha)

6. Dah habis show, lelaki pi tempat lain sebab nak gelak
lepas dah habis pompuan tu buat show, laki laki pon akan gerak lah carik port lain nak nyembang.. sebab opening topik nak nyembang dah ade.. haha,, sampai kat kedai  makan (takyh kedai makan pon takpe) mula la si lelaki dok gelak kuat kuat sebab baru pas tgok pompuan dok selling baik punye.. kang gelak depan depan kang terase pulak (nie la sebabnye laki gelak kuat kuat kat public) hahahah...

7. Balik umah, dikongsikan lagi kepada kawannye
hehe, bile dah balik umah tu tak sah kalau tak dicite kan kat kawannye yang lain pulak.. maka sekali lagi la akan berlaku proses bergelak ketawa tapi kali nie tidak menggangu siapa siapa..dan perkara ini akan menjadi topik bualan untuk masa yang agak panjang... hahahah..

8. Berita tentang si die akan tersebar dan kononnye 'hotstuff' terbaru 
hahah.. aku dah takde idea so aku bedok la ayat 'hotstuff'.. tapi betol kot, kalo yang mulut camni memang smart lagi terbaik buat pasaran jadik bahan sembang... setelah mengetahui die semakin popular, maka die telah  menganggap die digelarkan 'hotstuff' oleh jejaka jejaka di luar sana, dan akan terbit lah gaye gaye baru yang memalukan diri sendirinya lagi bagi menunjukkan kepada dunia bahawa dia adalah 'hotstuff' buruan ramai.. hak hak hak.. (apekejadah ntah aku cakap)..hahaha

sebenarnye entry nie
→ aku dapat idea dari sorang pompuan kat LRT tempat aku
→ aku memang tegelak tahap gaban laa tgok die..
→ orang situ provoke aku.. haha
→ part 2 cite pasal pompuan lagi

8 comments:

  1. kenape xsnap je gmbar minah tu tepek kat sini...uhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hahah.. nak snap.,, tapi fon cikai la..

    hahaha.. nak taw nape sebab maintain fon cikai..

    bace lagi entry disini =.= hhaha

    ReplyDelete
  3. haha. pompan tu memang bersuara lantang la.. :)

    ReplyDelete
  4. tp xsemua prmpuan mcm 2 . msih ade lagi yg mjge adab kesopanan mereka :)

    ReplyDelete
  5. haha.. of course la ade..

    sape yang makan cili die la yang terase pedasnye(poyo bapak ah ayat)

    hahahah =.=

    ReplyDelete
  6. aku nak jadi haters ko boleh x ? Yg menyangkal segale entri2 ko . Yg share entri smate ntok ditroll . Yg bleh menganjing tnpe perasaan . Ples ples ! Hahaha

    ReplyDelete
  7. hahha.. emaii..

    aku sepatah pon tak paham ape ko cakap..

    haha =.=

    ReplyDelete
  8. <---- dia ayu+sopan. lalalala~

    gelak pun tutup mulut. =.=" (kalau tutup mulut mcm mana nk gelak)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...