Wednesday, April 27, 2011

CYBERJAYA BRO PAKAI 'BAGGY PANTS' CAM HARAM

*nie bukan entry berbaur rasicm..cuma pemerhatian
hahaha.. salam satu negro.. okeyh, entry nie saje aku spesifikkan kat negro cyberjaya, sebab aku selalu nampak dorang, tu yang sakit ati tu.. haha, aku tak nafikan budak malaysia pon besepah gak yang pakai baggy , tapi ok lagi la.. takdela macam haram sangat..haha,, tapi aku tak nafikan ade gak yang telebih telebih nak nunjuk b****t macam aku takde lak..haha.. , kirenye dorang tu seharam negro negro nie la.. pakej sume siap negro nie, dengan putih melepak nye... hahahha..aku takdela anti sangat ngann budak pakai baggy nie tapi setelah sejak beberapa ketika aku asyik ternampak negro pakai baggy je, mula la carear aku sebagai 'anti negro baggy' nie..


aku selalu pi cyberjaya hantar kakak aku..maka aku selalu la nampak negro yang macam nih...haha

*gambar dipetik dari google 

*gambar diciplak dari google

*mendapat ehsan google lagi

aku serch kat google lagi, aku terjumpe la 'law in baggy style'.. hahaha.. aku tak tau btol idak..


aku tawu baggy style nie memang tujuannye nak bagik nampak boxer dorang tu.. kalau orang malaysia mostly takdela yang sampai tunjuk habis sume.. dorng cuma londeh kan slua je bagik macam takde b****t... bagi aku tu dah cukup bagus...tak menayang 'butt' dorang... aku tawu yang baggy style nie memang la negro yang mastermind nye,and aku tak cakap yang pakai baggy nie 'crime' ke, apekejadah ke.. aku cuma nak cakap yang apekejadahnye pakai baggy sampai macam dah nak tebogel dah.. aku tak paham.. haha,, betambah bengang aku sebab kalau die putih bleh lagi aku terima.. boleh la aku cakap "oowh, die nie putih, tu die nak tayang tu".. haha, aku nengok macam dah nak tecabut slua nye, tapi yang aku pelik bleh lagi die main 'aci kejar geng baggy' kat tempat tu tanpa melondehkan sluar die,, tu je yang aku respek..haha..


orang malaysia pon memang ramai yang tiru baggy style nie.. aku tak anti kat dorang nie atau sokong 100% dorang nie.... setengah orang rase, tu style and style tu suit tok dorang... tapi ramai gak yang dok maki hamun pemakai baggy nie, sukati dorang la nak hate ke ape pon... kau rase bagus kau buat.. hehe.. kepade sape yang pakai baggy nak terlondeh nampak 'butt' tu bek la korang tak payah pakai sluar langsung la.. buat malu sape yang mencipta sluar je.. bek korang jadik macam Alvin and the chipmunks.. bertenang je tak pakai slua.. hahah...

*gambar atas ehsan google
takpon kalau korang pakai camni pon style jugak beb.. nie orang panggil 'saggy pants' haha.. 


*google tolong lagi 
ǠƑĬǬ c a k a p → tak sah kalau tak dengar ape korang pikir ☺

9 comments:

  1. erk..perlu ke nk pkai smpi mcm 2 ? pelik-pelik ...

    ReplyDelete
  2. baggy.. xbaggy burok ah.. keh3x ~

    ReplyDelete
  3. hahaha.. tu la.. ade certain yang rase baggy style

    memang suit kat dorang and rase sedap mata

    memandang.. tapi ade yang tak =.=

    ReplyDelete
  4. haha..kelakor sungguh..tu bkan nk pkay baggy name yer..nak tyang bontot..lala poyo jer kalao orng melayu pkay mcm tu..style2 juga, tpy kne thu pemakaian cara islam yg betolnya

    ReplyDelete
  5. serius ?? HAHHA btw nice blog bro :D

    done follow you , thanks , have a nice day !

    teruskan menulis ok !!

    ReplyDelete
  6. hahah.. btol doe.. aku nengok pon geli bapak ah..

    aku kalo boleh nak main tarik tarik slua ngan

    dorang.. haha =.=

    ReplyDelete
  7. ape bangang betoi laaa diorg nie... buat malu kmpung btoi... Multimedia Super Corridor in Malaysia laa cngt...

    ReplyDelete
  8. weh...nak marah tu marah dak negro r..
    jangan nak marah dak kite sendiri..org kite pakai xde nampk butt la..ok je paras pinggang.. aku pon pakai baggy gak.. aku tau r care pemakaian islam cmne..ko nak ckp sal pemakaian islam gi sound dak pompuan yg pakai ketat2 tu.. tayang aurat ko suke plak ea tgk?? yang banggang dak negro bukan dak kite..peace!

    ReplyDelete
  9. salam tuan rumah dan kawan2 di sana. nak jemput jenguk2 blog saya di sini.
    http://datoksirkronik.blogspot.my/
    terima kasih.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...