Thursday, April 7, 2011

LAWAK DARA , POLITIK , SEKS

Salam satu malaysia boleh, rakyat maju, negara bahagia =.=

LAWAK DARA
abu(bukan nama sebenar) dan sarah(bukan nama sbenar) telah bercadang untuk berjumpa selepas sekian lama hanya bertexting.. setelah berjumpe dengan sarah,, abu merasakan die semakin tertarik kat sarah..

setelah memikirkan ayat terbaik abu bertanya kepada sarah " awak menentang tak kalau kite 'make love' "

" itu sesuatu yang saya tak penah buat lagi taw " sarah membalas

" tak penah 'make love' ? maksudnye awak 'virgin' la ye?

abu berasa kagum...

" bukan la awak nie, saya tak penah menentang la kalau nak 'make love' ngan saya " sambil tersengih 

ÃƑĬǬ c a k a p bape je la 'virgin sebelum kawin' yang tinggal kat malaysia nih.. nak tanye malu .. haha =.=  

LAWAK POLITIK
pada suatu hari.. para menteri telah mengadakan satu rombongan ke kawasan luar bandar..mereka sedang melalui sebuah ladang yang didiami oleh seorang lelaki....  disebabkan terlalu asyik dengan keindahan pemandangan di situ.. pemandu bas tersebut hilang kawalan dan terbabas... lelaki tersebut pon menyelamatkan semua penumpang tersebut lalu mengebumikan mereka...

keesokan harinya pihak polis datang dan melakukan siasatan.. "jadi awak selamatkan mereka semua dan tanam mereka semua?" tanya polis tersebut.. "dorang sume dah mati ke semase awak tanam dorang? " tanyanya lagi..

lelaki itu pon menjawab... " ade setengah yang cakap dorang tak mati lagi... tapi rasenye awak pon tawu kan macam mane ahli politik suke menipu"

ÃƑĬǬ c a k a p → udah udah le tu nak nipu wahai politician sekalian.. tak abih abih pasal video..sumpah sume orang menyampah.. =.=




LAWAK SEKS
seorang ketua nurse di sebuah hopital ternama di kuala lumpur telah menghampiri masa untuk beliau bersara... macam macam onak dan duri yang dah ditempuhinya... terutama di unit melahirkan anak di mana beliau menjumpai  pelbagai orang dengan pelbagai kerenah.. namun begitu, beliau tetap tenang menghadapinya..
ketika itu.. seorang remaja perempuan berumur 16 tahun sedang dalam kesakitan yang amat sangat... wanita itu sedang menjerit jerit sambil menarik narik cadar tilam, beliau sedang mencuba untuk melawan 'contraction' yang sedang berlaku dan wanita itu juga menolak untuk menggunakan 'epidural analgesia'..  ketegangan timbul di antara wanita tersebut dan nurse nurse di situ.. tanpa berfikir panjang gadis tersebut menjerit FU*K, tepat kepada ketua nurse tersebut...

dengan tenang nurse tersebut memegang kedua tangan wanita tersebut dan berkata "awak dah buat dah part tu... sekarang nie time nak dapat baby la pulak"

ÃƑĬǬ c a k a p → tak hairan kalau jumpe bayi besepah sepah kene buang dek manusia cilakak yang selalu 'buat dulu, fikir kemudian' (romen dulu baru pikir).. 

rase macam nak buat part 2 la pulak... 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...