Thursday, April 21, 2011

KENAPE RAMAI GILE BAPAK HATERS JUSTIN BIEBER-BABY KAT YOUTUBE

hahah.. aku sebenarnye mendapat idea untuk menulis entri nie selepas kawan aku ahmad fitri membuat status kat facebook mengatakan ramai nak mampos yang hate justin bieber-baby kat youtube.. haha.. aku tak pecaye so aku pon bukak laa youtube tgok justin biber apekejadah tuh.. haha.. maka betullah ape yang dikatakan oleh kawanku itu apabila aku nengok haters die kat youtube dah sampe 1juta.. hahah.. macam harem..


tak pecaye? nah aku bagik tunjuk .. hahah


hahah.. yang nie pulak komen terbaik dari die hard fan 



aku pon tak minat jugak
ok.. mule mule aku nak bagitaw korang yang aku sememangnye tak minat langsung justin bieber nie.. sumpah aku tak tipu..sebabnye aku pon tak tawu knape.. aku dengar lagu die pon aku dah naik pening sampai boleh pengsan.. aku dah penah pengsan dah sebelum nie time aku dengar lagu baby nie.. haha..takdelah.. papepon nie pendapat aku je sebenarnye, kenape banyak sangat haters si bieber nie?? ..PEMINAT JUSTIN BIEBER.. NO OFFENCE OK.. =.=

sebab pertama
aku rase mesti ramai pompuan yang cakap "ala, dah ko jelez die popular gile bapak.. pompuan pon tehegeh hegeh kat die.. ko tak popular ko nak jelez" hahah.. serius aku tak peduli langsung pasal popular nie.. haha..
and aku rase haters yang kat youtube tu pon tak rase die jelez kat justin bieber..apekejadahnye nak jelez.. orang yang dok dislike kat youtube tu dah sedia maklum dorang tak popular.. kalo ramai haters pon power ape.. leh jadik video paling banyak haters kat youtube.. hahah..ok, ape yang aku nak cakap kat sini, ntah ntah haters tu saje je nak buat rekod baru haters paling banyak untu sesuatu video kat youtube ke..sape tawu.. haha..  aku bace ade komen cakap haters Justin bieber nie sumenye jelez dengan kekayaan and populariti yang bieber nie dapat.. wtf? haha.. sape ade poin lagi smart bangkang aku.. haha

sebab kedua
haha.. ok.. aku bet haters justin bieber kat youtube mainly lelaki.. or boleh dikatakan semuanya lelaki la kot.. betol ke lelaki memang tak suke tgok lelaki lain lebih sikit dari dorang?.. haha..tu korang yang decide... bukan ape,ade lelaki yang sebenarnye tak suke tgok lelaki nie tegedik gedik macam telor menari nari dengan suara nye macam pompuan dah..haha.. nie aku tak tipu la.. mesti ade yang cakap.. "bajet ko gentleman sangat laa tu" "nyanyi pon macam babi sendawa" hehe.. aku tak cakap pon aku gentleman.. aku cakap ape yang aku fikir je..hahah

sebab ketiga
yang nie agak sensetif sikit.. hehe.. maybe ramai yang tak minat die sebab tgok gaye die cam gay yang baru nak naik.. haha... haters nie takot(haters pompuan), takot justin bieber buat boyfren or suami dorang jadik gay sebenarnye.. so, dorang rase langkah yang paling baik adalah dengan menambah koleksi dislike untuk justin bieber kat youtube.. dengan cara nie.. justin bieber akan patah hati dan berenti menyanyi apabila tawu video die ramai gile haters.. hahaha... kalau haters lelaki..? aku harap korang sedia maklum bahawa lelaki gay memang dibenci sampai mati oleh para lelaki... hehe

sebab keempat
ok..aku dah pikir pikir aku rase maybe haters si bieber nie tak suke time music video baby je kot.. sebb yang aku tgok, pling ramai haters kat video baby.. haha... (sedap hati fan bieber dengar).. mungkin ramai yang bengang kat bieber sebab dorng minat pompuan yang si bieber nie nak ngorat tuh... so, aku rase bagi menunjukkan protes, dorang pon dislike le video tu.. hahaha

sebab kelima
hahahah... yang nie aku rase sebab paling munasabah.. aku rase 90 peratus haters tu dari malaysia sebab orang malaysia tak suke dengan Tune Talk yang anjurkan konsert justin bieber nie kot.. dorang nak celcom or maxis yang anjurkan kot.. heheh =.=

sebab keenam
setelah pening nak tulih ape.. aku tulih jugak la bende nie.. aku rase ramai yang jelez sebab bieber hensem kot.. mesti ramai yang wtf kat aku kan?.. haha.. takpe.. aku paham.. aku sebenarnye nak menyedapkan hati peminat bieber, tu yang aku tepakse jugak cakap pasal nih.. hahaha...

sebab ketujuh
aku rase lah.. ramai yang bengang kat bieber nie sebab rambut die kot.. hehe.. dorang bengang sebab orang tak abih abih cakap.. "jom buat 'rambut justin bieber'.." haha.. takde le pulak orang yang cakap "jom buat rambut afiq bieber" hahahah..

so aku harap korang paham kenape ramai nak mampos haters si justin nie kat youtube ye.. =.= sebab sebab kat atas nie la yang paling logik aku leh bagik.. tapi aku rase korang boleh bagik sebab yang lagi logik kot.. so ape lagi, cerite la sikit.. kepada fan justin bieber, aku nak dengar jugak pendapat korang.. haha.. ☺

6 comments:

  1. kah3..

    tak suke n tak benci kat justin bieber..

    sian kat mamat tuuh ramai org benci die..

    ^-^

    ReplyDelete
  2. hahah...

    bagos bagos...

    nasib baik ade lagi fan die kat malysia..

    hahaha =.=

    ReplyDelete
  3. siapa justin bieber tu?xknal pon..haha

    ReplyDelete
  4. hahah.. tulah pasal..

    tak kenal pon justin BIBIR nie.. hehe =.=

    ReplyDelete
  5. tuih..pasal muzik pon nak kecoh...xde makne langsung...kite kutok drg kaye gak...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...