Friday, April 22, 2011

HINGUS WARTAWAN WANITA MELELEH MASE BUAT LIPUTAN

hahahha.. aku sebenarnye tak dapat nak menahan dari tegelak mase aku tengok artikel nie.. hehe.. sebenarnye aku tgok berita nie kat kosmo online.. best ooo.. berita pelik pelik.. haha.. so kali nie aku bace, dapat pulak berita semart niehh..haha


nie berlaku kat Toronto.. wartawan perempuan nie dari Kanada..name die Saphia Kambalia daripada stesen televisyen City Tv News Toronto.. perkara yang memalukan tu terjadi time die tengah buat liputan dekat sebuah dewan di Toronto..

*gambar dipetik dari KOSMO ONLINE

wartawan tu sebenarnye tengah buat liputan pasal kedatangan pelakon popular Hollywood, Charlie Sheen kat bandar tu.. saat memalukan itu bermula time hingus mula keluar dari hidungnya.. mase hingus first time klua dari hidung die, die lap menggunakan rambutnya.. lepas die lap.. hngus die kluar balik kali kedua... nak mengelakkan malu, die teros cancel laporan die, sebab die perasan yang hingus tu meleleh sampai dah kene mikrofon.. hahahaha... muktamad.. aku takkan jadik wartawan.. hahah. ☺
*artikel dipinjam dari KOSMO ONLINE, tapi ayat seniri

7 comments:

  1. haiyaa... itu macam ka.. haha.. adoi klakar ah..

    ReplyDelete
  2. haha.. kasihan.. tapi lawak ah :P

    ReplyDelete
  3. haha.. macam tu la gaye nye..

    kompom taknak jadik wartawan ..haha =.=

    ReplyDelete
  4. perghh.. panjang nye hingus die..


    :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...