Thursday, April 28, 2011

part 1: APE LAKI BUAT KALAU POMPUAN TERPEKIK DEPAN PUBLIC


hehe.. salam satu lelaki.. entry kali nie  sebenarnye bertujuan menceriakan laki laki yang tak abih abih terkena tempias entry dari wanita yang seringkali menceritakan kebenaran lelaki..haha.. lelaki sebenarnye tak peduli pon ape yang dicakap korang sebenarnye.. hahaha..kepada laki yang ambik kesah, jangan la rase 'inferrior' sangat.. maka aku harap entry nie akan mengembalikan semangat kepada para lelaki supaya meneruskan sikap yang dikatakan negatif itu kerana anda sebenarnye adalah spesel dan negatif itu pula sebenarnye mengandungi banyak nilai positif ... hahaha..

Wednesday, April 27, 2011

CYBERJAYA BRO PAKAI 'BAGGY PANTS' CAM HARAM

*nie bukan entry berbaur rasicm..cuma pemerhatian
hahaha.. salam satu negro.. okeyh, entry nie saje aku spesifikkan kat negro cyberjaya, sebab aku selalu nampak dorang, tu yang sakit ati tu.. haha, aku tak nafikan budak malaysia pon besepah gak yang pakai baggy , tapi ok lagi la.. takdela macam haram sangat..haha,, tapi aku tak nafikan ade gak yang telebih telebih nak nunjuk b****t macam aku takde lak..haha.. , kirenye dorang tu seharam negro negro nie la.. pakej sume siap negro nie, dengan putih melepak nye... hahahha..aku takdela anti sangat ngann budak pakai baggy nie tapi setelah sejak beberapa ketika aku asyik ternampak negro pakai baggy je, mula la carear aku sebagai 'anti negro baggy' nie..

Friday, April 22, 2011

HINGUS WARTAWAN WANITA MELELEH MASE BUAT LIPUTAN

hahahha.. aku sebenarnye tak dapat nak menahan dari tegelak mase aku tengok artikel nie.. hehe.. sebenarnye aku tgok berita nie kat kosmo online.. best ooo.. berita pelik pelik.. haha.. so kali nie aku bace, dapat pulak berita semart niehh..haha

Thursday, April 21, 2011

KENAPE RAMAI GILE BAPAK HATERS JUSTIN BIEBER-BABY KAT YOUTUBE

hahah.. aku sebenarnye mendapat idea untuk menulis entri nie selepas kawan aku ahmad fitri membuat status kat facebook mengatakan ramai nak mampos yang hate justin bieber-baby kat youtube.. haha.. aku tak pecaye so aku pon bukak laa youtube tgok justin biber apekejadah tuh.. haha.. maka betullah ape yang dikatakan oleh kawanku itu apabila aku nengok haters die kat youtube dah sampe 1juta.. hahah.. macam harem..

Wednesday, April 20, 2011

part 1: CITE HANTU TAK SERAM SAMA MACAM BUAT LAWAK TAK LAWAK

nie bukan entry luahan perasaan, nie luahan pendapat ☺
aku rase korang pon tawu kan betape banyak dah cite hantu yang besepah kat dalam tv.. setahu aku dari aku kecik kecik lagi kalo nak nengok cite hantu kene la tunggu kalau kalau ade la kan penerbit yang nak buat filem hantu pastu tayang kat wayang or beli jela kan dvd kat kedai..aku yakin cite 'Jangan Pandang Belakang' la kepala haram kepada kesangapan orang malaysia kat cite hantu nih..makin lama orang malysia nie makin kuat lak nafsu nye nak nengok cite hantu nih... so makin kuat la nafsu penerbit penerbit untuk menerbitkan cite hantu... tak lame pastu bermula detik detik hitam untuk cite hantu di Malaysia nih..

Tuesday, April 19, 2011

CITE 'GEMILANG' KAT TV3 BUAT LAWAK BODO

okeyh... aku tawu memang banyak kipas susah-mati cite nie.. aku pon nengok jugak tapi arini aku nak ngutuk sikit.. kepada peminat tiz zaqyah padan muke korang..peduli taik laa...  haha =.= korang mesti tertanye tanye lawak bodo ape nye? ke engko yang bodoh afiq..? ke ko yang taik afiq? haha.. oklah nie sebenarnye lawak bodo die...

Wednesday, April 13, 2011

PANTUN SELOKA BUJANG

berjalan jalan sambil melaram
melaram dengan lisa surihani
gaye stylo rambut cam maniam
ko dah ade awek ke tak ni?

Friday, April 8, 2011

'BPA' UBAH LELAKI JADI WANITA..?

lelaki jadi wanita.. pergh..! kalau kite tawu sape orang tu mesti terok kene anak haram bagai.. haha.. lek lek.. sebenarnye BPA nie stands for Bisphenol A (BPA) ..and ade satu bahan lagi name Nonylphenol... bende ni sebenarnye tak elok untuk kesihatan and BOLEH MENGGANGU SISTEM HORMON

Thursday, April 7, 2011

LAWAK DARA , POLITIK , SEKS

Salam satu malaysia boleh, rakyat maju, negara bahagia =.=

LAWAK DARA
abu(bukan nama sebenar) dan sarah(bukan nama sbenar) telah bercadang untuk berjumpa selepas sekian lama hanya bertexting.. setelah berjumpe dengan sarah,, abu merasakan die semakin tertarik kat sarah..

setelah memikirkan ayat terbaik abu bertanya kepada sarah " awak menentang tak kalau kite 'make love' "

" itu sesuatu yang saya tak penah buat lagi taw " sarah membalas

" tak penah 'make love' ? maksudnye awak 'virgin' la ye?

abu berasa kagum...

Tuesday, April 5, 2011

KENAPE AKU MAINTAIN PHONE CIKAI

salam satu blogger kepada anda semua

aku sebenarnye dulu ade fon power nie.. tapi kene curik ngan james bond ooo.. tu pasal aku pakai phone cikai.. hehe...tapi lame lame aku pikir bek aku pakai je dulu phone cikai nie.. oklah... kenape aku maintain phone cikai? wakaka... mesti korang cakap sebab aku takde duit nak beli kan? haha.. mula mula nah aku tunjuk phone cikai aku nie..

Monday, April 4, 2011

PERASAAN JANGAN DILAWAN

Salam kekecewaan dari ahmad afiq pada hari ini..

hahaha... aku sebenarnye ade masalah orang gile kebelakangan nie... so dalam beberapa hari aku tak berape nak update lah.. hoho... oklah.. sekarang nie pon dah masok bulan 4 dan semakin dekat dengan kemasukan aku ke mane mane tempat selepas sekolah menengah... aku tak pasti lagi la nak pi mane tapi aku harap dapat tempat yang terbaik la kan.. wakaka..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...