Monday, March 28, 2011

SAPE KATE SEKSI TU SUBJEKTIF MEMANG NAIF DAN TIDAK MEMBUKA MATE

salam satu artis malaysia...hari nie aku nak gune bahasa power sebab BM dapt A+

semalam aku beli la Metro...tu pon pasal muke depan die terbaik la dalam kalangan paper yang lain..hahha.. Metro kan ade buat survey dalam laman web dorang tok pilih 'top 5 artis paling seksi kat malaysia'... yang termasok dalam list tu ade la beberape artis melayu yang memang kite sedia maklum memang tidak mempunyai duit yang cukup untuk membeli kain yang cukup...hehe.. tak sangke dorang naif gile dalam mentafsirkan seksi nie..


(nie aku ringkaskan je) fasha cakap..
"jangan fokus pada satu definisi saje..kalau tak memang negatif..kene pandangan luas... kene subjektif sebab seksi tu luas"
"tak revelan seksi tu untuk pemakaian je sekarang nie.. kene nilai dari wajah dan cara percakapan serta kematangan juga"

hahaha... aku bace tegelak gelak aku... aku dah agak dah memang jawapan yang macam nie lah yang akan dilontarkan untuk halwa telinga para pembaca.. yela kan..mane tidaknye.. kalau dipanggil seksi seseorang itu maka timbullah pelbagai persepsi negatif akan timbul yang sudah pastinya akan menconteng arang ke muke dorang..  memang molek sungguh jawapan nye.. "kene la pandangan yang luas" "jangan la terlalu subjektif"

hahha...aku cakap... KENAPE LA NAIF SANGAT ARTIS MALAYSIA NIH YANG MENYANGKA DORANG DINILAI BERDASARKAN PANDANGAN YANG LUAS DAN DARI PELBAGAI ASPEK... common la weh.. jangan naif sangat laa.. aku bukan nak cakap ape.. tapi kalau lelaki zaman sekarang nie yang nilai.. tak lebih tak bukan sebab pemakaian korang yang daring bagai nak gile and bentuk badan laa... tak payah la nak beria ia nak cakap kene tengok dari pandangan yang luas laa..mesti ade orang cakap kat aku "entah entah ko je yang tengok camtu..dah sangap sangat" haha.. jangan terlalu lurus sangat la... kalo ade yang cakap kene tgok dari cara cakap and jalan ke.. kenape takde langsung wanita yang bertudung dalam list nie.. bukak minda laa.. kalo tak ikut cara pemakaian and bentuk badan sangat.. aku rase belambak artis pakai tudung kat atas fasha dalam list nie..nie Metro tak calon pon artis pakai tudung sebab die tawu.. SEKSI NIE SANGAT OBJEKTIF...hahaha..  korang tengok komen pembaca dalam Metro cakap.. mata dan PINGGUL fasha menggoda... yaa!! itulah highlight yang sebenrnye.. ayat lain yang die bagik tuh ayat cover je.. kang direct die cakap kang orang cakap pervert lak..hahah..

entah entah dorang tawu

ataupun sebenarnye artis artis nie tawu yang dorang di cop seksi bukan pasal cara die cakap ke ape... tapi pasal pemakaian and bentuk badan dorang tu.. aku tak rase artis nie begitu naif.. mereka sebenarnye seronok dengan saham dunia ini.. mungkin anugerah ini akan memberi semangat lagi untuk artis artis malaysia berjuang mengseksikan lagi diri mereka bagi merebut title ARTIS PALING SEKSI DI MALAYSIA.. hahaha

renungan

kenape aku fokus fasha je..? die kan no 1 sekarang nie.. mesti la die yang paling power..haha.. oklah.. papepon artis artis sekalian.. korng nak enjoy time mude nie.. enjoy laa... jangan pulak korang sampai ke tua nak pakai daring daring bagi tebeliak biji mate orang.. hahah.. hak asasi korang laa nak pakai seksi kan.. tapi aku nie yang memerhati.. kan aku dapat saham sekali.. hehe.. sebelum tu nah kite tengok gambar si fasha bertudung.. kan molekk.. hahaha

kan sedap mate memandang.. p/s: curik dari fanpage

8 comments:

  1. hahaha.banyak gila kau tulis.

    ReplyDelete
  2. Salam kenal...memang la macam tu, seksi tu yg terbukak tapi tertutup tu la......bukan macam diorg tulis...anak aku pun tau....

    ReplyDelete
  3. follow ok . . . www.dofollow00.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. kalau tutup takut saham jatuh kot.......

    ReplyDelete
  5. hahaha.. maybe la..

    kang takde la pulak orang nak tengok kan..haha :D

    ReplyDelete
  6. subjektif kat sini maksud dier berdasarkan pandangan individu yg berbeze..x semesti nya pkai tutup x sexy..and klu pkai tutup2 pun bkn nya 100% confirm dier baek.
    btul x?.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...