Saturday, March 19, 2011

road to final Champions League.. team mane ye??

salam tiga lapan belas petang.. hari nie teman nak sembang pasal bola pulak lahh.. hehe.. teman nie sebenarnye memang addict sangat kat bola sepak nih.. maklumla dari kecik lagi nengok bola nye kan.. kalo tak salah teman darik umo teman darja satu lagi teman dah kenal la team team bola nie.. tapi teman memang kipas susah-mati MANCHESTER UNITED lah.. haha.. fuhlamak darik dulu lagi dah dok ngafal player player m.u nie..


oklah.. back to the agenda... kat bawah nie teman cite road ke final champions league yang akan belangsung nanti..

QUARTER FINAL
selasa, April 5
REAL MADRID vs TOTTENHAM          
INTER MILAN vs SCHALKE 04

rabu, April 6
CHELSEA vs MANCHESTER UNITED  
BARCELONA vs SHAKHTAR DONESTK

SEMI FINAL
selasa, 26 april
INTER MILAN or SCHALKE 04 vs CHELSEA or UNITED

rabu, 27 April
MADRID or TOTTENHAM vs BARCELONA or SHAKHTAR

FINAL
sabtu, 28 May
SEMI FINAL WINNERS


aku rase korang dah boleh nampak kan sape faveret untuk masok final.. daripada SEMI FINAL 1 maybe faveret nye Red Devils la kot.. walaupun baru saje kalah ngan The Blues aritu.. daripada SEMI FINAL 2 memang susah nak agak.. sebab Galacticos ngan Barca tengah top form walaupun Galacticos kene bantai ngan Barca 5-0 awal musim aritu..tapi rasenye Mourinho main main je kot... hahah...

ape ape pon kite tengok laa nanti.. tapi aku nye pick untuk final kali nie.. M.U vs Real Madrid..
ape korang nye pick pulak???


THE GREATEST MANAGER 


THE SPECIAL ONE

TRYING TO REGAIN THE TITLE


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...