Wednesday, March 9, 2011

pompuan cakap laki ade parut sexy.. =.=

aku tepikir nak buat entry nie sebab aku tengok satu cite die cakap laki ade parut sexy.. kahkahkah.. aku pon tertanyetanye laa.. btol ke sexy..? haha.. aku tak penah la lagik tanye orang pompuan pasal nie sebab aku ni pemalu.. hahah.. so aku pon buat la research seniri pasal topik nih..



sexy ke? nie bukan parut aku.. gambar aje =.=
tetibe pulak aku rase sexy.. =.= kuang kuang kuang...disebabkan aku tak penah tanye orang.. aku pon search laa google.. and aku jumpa macam macam pendapat dari orang pompuan... 
↓↓↓↓

1. menurut kajian orang British.. laki yang ade "mild facial scars" (aku tak tawu nak terangkan) lebih diminati berbanding yang takde.. 

2. ade yang cakap laki yang ade parut ganas, aggesif, maskulin and berani.. so dorang kirenye boleh protect partner dorang laa.. hehe

3. ade jugak yang cakap laki yang ade parut nih sexy tapi bukan untuk kepada hubungan yang serius..

4. ade sorang nie die cakap laki ade parut menambahkan dinamik pada muka die.. dan laki tu akan bertambah rugged katenye.. .

5. die ni cakap kalo lelaki ade parut die nampak rileks.. kirenye die tak bape kisah sangat pasal macam mane rupe die so mungkin lebih senang didekati..

6. nie pulak katenye parut jerawat tu tak menjejaskan ape ape.. ia menambah keunikan kepada muka die.. hahah...

7. ade yang cakap parut menambahkan karektar seseorang tuh.. =.=

8. ade jugak yang tak tawu kenape die sangat suke laki yang ade parut disebabkan jerawat kat muke.. nasib baik ade orang cam nih.. hahah..

9.  ade yang cakap parut kat badan sexy sangat..

10. nie die cakap parut tu menunjukkan laki tu pernah berhadapan dengan bahaya untuk mendapatkannya.. sape laa yang gile tuh.. =.=

11. katenye sape yang parut datangnya dari baka yang baik.. hahah..nie sumpah aku tegelak..

12. parut jugak selalunya menunjukkan orang tu adventerous.. takde dok bawah ketiak mak je.. heheh..

13. katenye parut nie menunjukkan yang dorang ade kisah menarik di sebalik parut tuh.... waooo..

14. ade pulak yang cakap laki yang ade parut ni ganas so tak sesuai buat partner.. laki yang muka bersih lagi caring katenye... =.=

15. ade yang lawan.. katenye laki ngan parut lebih mengetahui dunia berbanding yang takde parut so dorang susah nak protect partner dorang.. =.=

renung renungkanlah
tapi ape ape pon sume tu sebenarnye ikut orang tu laa kan.. rambut sama itam hati lain lain... 
aku ta tawu laa ghope orang yang nulisnya.. tapi aku petik dari orang
kepada pompuan pompuan yang ade pakwe banyak parut.. try laa tengok.. sexy ke idak? hahah.... ậ Đ Ĭ ö Š Š

à Ḟ Ḯ Ǭ c a k a p → ... sape kacak ngan lawa..komen cikit ☺

9 comments:

  1. muahahaha.
    macam2...

    thanks for share :)

    ReplyDelete
  2. haha..
    tapi kan..
    lelaki yg ade jerawat or parut jugak kena sesuai dengn muka dye
    for example Farid Kamil
    even muka dye berjerawat, but dye still lagi hnsem
    kalau bab parut tu, sikit2 bole lah, jgn bnyak sngt parut..scary ouh bnyak parut..
    tapi num 13 tu betul..
    :)

    ReplyDelete
  3. haha..
    agk klkar.
    dan2 je gitu..

    ReplyDelete
  4. gua sokong farahroslan tu !
    muahhahhaaha !

    ReplyDelete
  5. haha... sume btol kot..
    pompuan je yang paham =.=

    ReplyDelete
  6. perempuan mana tue kata lelaki ada parut seksi...ishhh nak kena ketuk kepala agaknya.

    tetapi sy ngaku lebih cenderung suka kepada lelaki yang nakal...hehehhe

    ReplyDelete
  7. haha.. tu la pasal tak tawu sape yang cakapnye. =.=

    ReplyDelete
  8. haha... cik awin gelak guling2....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...