Sunday, March 27, 2011

ORANG MALAYSIA PANDAI BUAT VIDEO HIT

salam satu anuar ibrahim.

hahah.. aku nak sembang pasal  kemahiran merakam arini.. sebab aku rase  semakin digemari ramai dan sungguh popular kat malaysia nie.. hahah.. nak tawu nape aku cakap camtu.. haha.. tapi yang aku pelik memang power la orang yang rakam tuh..dapat DATUK tu nye video... TAN SRI nie punye video... YAB tu nye video... hahaha... sumpah power orang Malaysia nih... jadik box office tu..


oklah.. mula mula aritu yang gempak nye pasal orang MCA tuh.. Chua Soi Lek.. haha.. gile ar.. die punye la dok bodyguard ramai siap ngan mesinggan lagi pon boleh tekantoi.. haha...ape ntah bodyguard die buat aku pon tak tawu.. ntah ntah bodyguard die kepale hatu yang plan... hahaha... memang power sungguh orang malaysia nowadays... aku cakap malaysia eh... bukan limited to malay ke chinese ke or indian..semua ye..



so dah reda sikit bende tuh.. tup tap.. smart n tebaik punye klua story Anwar Ibrahim ade dalam video pulak... wakaka.. aku bace paper sumpah aku tegelak sakan.. haha.. aku bace paper abih sume menteri menteri dok tgok video tuh..nyangap menor ke ape? tu yang aku tak tahan tuh.. haha.. nak tgok pgii la wat video seniri.. hehe.. =.= aku tak pasti same ade video tu dari 3rd person yang rakam or orang yang telibt rakam...tapi yang aku pasti dorang memang expert.. haha...yang aku tak tahan ade wartawan Utusan Malaysia bodoh pi tanye Abdul Hadi Awang, Presiden Pas tuh..die tanye Hadi Awang dah tgok blom... ngamuk  la die.. hahah....

aku tak rase video yang katenye Anuar berahim ade kat dalam tuh betol.. kite boleh pikir logik laa.. ade yang cakap ade orang timbulkan bende tu sebab nak bagi orang ramai lupe pasal kes DNA anuar yang tak abih abih tuh.. kalau pikir logik, orang takkan lupe la pasal DNA tu.. orang akan betambah ingat lagi ade.. betmbah masalah lagi ade la..memang aku tak tengok lagi video tu..aku tak tawu pon btol idak orang nye? tapi aku boleh pikir... hahaha... ok.. tu opinion aku je..

hahah... aku sebenarnye nak cite pasal kepakaran orang Malaysia ni.. hehe.. telajak pulak pasal politik.. wakaka... aku tak rase orang yang sebarkan bende ni nak populariti murahan or nak tarik perhatian orang.. aku rase sebab die hanye nak tunjuk kepakaran die dalam merakam aksi orang ternama kot so dapat la die jadik Hollywood nye kameraman.. hahah...aku oklah.. sampai sini je... KURANGKAN PRESTASI.. TINGKATKAN KONTROVESI...bye bye..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...