Tuesday, March 8, 2011

laki mane nak ngorat kene pakai bende nih =.=

☼ sape pakai macam nie memang stylo ☼
bentuk kasutnya ade kat bawah sekali

hahaha... aku sebenarnye nak tukar kasut.. sebab aku rase kasut yang aku pakai sekarang dah lapok kot..

 haha.. bukan lapok sangat laa.. maksud aku, aku nak tuka style skit ler.. selalu pakai kasut kain jee kan macam cap Converse tuh..


nie laa kasut yang aku tengah pakai sekarang

aku pikir nak tukar laa pulak kan.. pakai leather shoe stylo kot.. aku pon mengadakan laa 'window shopping' di beberapa tempat di sekitar Kuala Lumpur dan Selangor nih..

sambil tuu aku pon perhati jugak laa kaki kaki yang sedang berjalan jalan di sekitar aku.. sebab baru aku boleh nampak ape style yang smart...

aku minat jugak kasut yang macam laki laki dalam iklan celcom kat tv tuh.. alaa, iklan yang duit terbang terbang psatu die dok melekat kat badan laki tuh.. korang usha laa kasut die..smart der.. haha ☺

tapi satu masalahnye kasut smart smart nie hargenye mahal.. tuu sah ralat sikit.. hahah.. nak barang smart tapi tak mau klua duit.. ceyt!

ade yang tak kesah sangat pasal kasut nih.. aku pon kadang kadang tak kisah.. tapi tengok tempat laa.. kalo takat pasar malam tuh korang nak pi tak pakai kasut pon aku tak kisah.. haha

tapi kenyataannye kasot yang aku cakap nih memang banyak dah yang ciplak nye kat pasaran .. kalo aku beli pon bukan korang tawu kan.. jengjengjeng,..

tu ikot korang laa.. ade yang rela abis duit beli barang yang dorang suke untuk kepuasan seniri.. alah membeli menang memakai.. =.=

yang aku pasti.. ade orang abis duit banyak tapi barang tak smart... dan ade jugak yang abis duit sikit tapi barang nye smart.. dan yang sebaliknya pon ade.. kuikui

☼ bentuk kasutnye macam nih ☼

nie cap LACOSTE

yang nie cap LACOSTE jugak

yang nie pon LACOSTE


nie ONITSUKA TIGER ASICS



nie pon ONITSUKA TIGER ASICS


aku tak tawu laa korang minat ke idak tapi bagi aku smart la jugak... aku cadang nak angkut satu.. yahoo!!

Å Ḟ ḹ Ǫ c a k a p → korang rase mane smart ? komen ler ckit 
pinjam gambar dari wholesale-retailer.com


3 comments:

  1. ala. kasut yg sempoi2 pun da oke..

    ReplyDelete
  2. kurang sikit la kasut leather ni. aku lebih suka kain je.

    angkat macbeth satu la. murah sikit dari lacoste. hehe. ciplak punya pon belum keluar lagi rasanya

    ReplyDelete
  3. haha.. macbeth pon ade jugak laa tepikir.. smart jugak kot.. =.=

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...