Monday, March 14, 2011

kenape orang pompuan suke vampire dan cakap dorang hot =.=

aku bukan ape.. aku dapat ilham nak buat entry ni sebab aku tenampak orang tengok cite vampire kat tv tak kedip kedip matenye.. haghu aku (pelik)... aku pon ade dengar orang cakap vampire hot.. ngeh ngeh.. aku pegang vampre tak panas pon (sape yang loading, aku tgah buat lawak bodo).. pelik aku =.=" memandangkan aku bukan pompuan aku search la kat yahoo... aku tulis macam nih "why vampire is hot".. pastu aku pon dapat beberape sebab dari pompuan kenape dorang panas...






1. vampire katenye suke sorang sorang... dorang tak macam orang bese yang lain.. yang lagi suke melepak dengan member.. vampire tak ramai kawan and dorang ade mase banyak kat dunia

2. ade yng cakap vampire menakutkan.. ade pompuan yang suke bende yang menakutkan.. haha

3. fakta yang kate dorang kluar time malam tu membuatkan pompuan teruja.. contohnya "betol ke idak dorang klua time malam je, ish ish.. terujanya saya" kata seorang perempuan

4. pompuan suke sebab vampire takleh nak amik komitment kepada pompuan tu untuk satu hari yang penuh sebab siang dorang takleh nak klua... katenye pompuan nak mase bersendirian untuk dorang buat pekare pompuan.. hahaha..

5. yang nie smart.. vampire selalu pakai smart smart ngan tampan tampan tiap tiap ari..dari rambut sampai kasut.. haha.. nie aku takleh nak cakap ape ape..

6. vampire suke main tengkuk.. pekejadahnye nie.. aku tak tawu.. haha =.=

7. pompun suke vampire sebab dorang boleh jadik moody kadang kadang.. pompuan katenye suke ade sikit drama dalam hubungan.. hahah.. pelik bebenor..

8. vampire cakap dengan gaya cool yang macho tanpa naik naik suara... nada dorang katenye boleh buat orang tepikat..

9. pompuan cakap vampire romantik.. jeng jeng jeng.. dorang tak banyak cakap dalam hubungan katenye..

10 . vampire setia dengan yang sorang... walaupun dorang hidup lame tapi dorang akan suke pada seorang je dalam selama dorang hidop..

11. yang nie pon smart.. vampire kuat gile katenye.. dorang kuat dari segi physical.. tapi yang pompuan suke sebenanye dorang nye mental.. dorang boleh manipulate enemy dorang dengan ayat..

12. yang nie aku takleh nak pikir .. aku tak tawu le betol ke idak.. tapi katenye pompuan suke budak budak yang nakal nakal sikit..

13. ade yang cakp vampire tak hot langsung ... tapi sbenarnye pelakon nye yang hot.. haha

14. hahah.. yang nie cakap apekejadahnye romantik dok isap darah tak abih abih.. ramai pompuan yang takot darah..hahaha.. btol jugak..

15. vampire katenye ade manik manik bekilau bile kene matahari... dorang suke kat manik manik tuu sebab lain dari yang lain...

16. ade yang cakap sebab vampire boleh lari laju.. so boleh bawak dorang pi shopping selalu.. sumpah gile pompuan macam nie..

17. yang nie pon jawapan bodoh.. vampire boleh main besbal prgkat antarabangsa.. aku tak paham pahal.. sape tawu ce cite.. =.="

18. vampire muke dorang kan pucat lesi.. pompuan suke laki yang putih putih katenye.. hahah... nasib bek aku coklat..

19. vampire jugak seorang yang sangat misteri... pompuan suke laki yang misteri.. yeke?

20. hahah.. yang nie die cakap vampire makan darah je... jimat duit sebab tak payah kluar duit banyak menor untuk makan... hahaha =.=

yang aku cite kat atas nie sebenanye aku rase opinion darik omputih.. aku jumpe 2 , 3 je jawapan darik malaysia... haha.. so orang malaysia malaysia sekalian.. ce citer nape vampire hot? aku pegang tak panas pon... jeng jeng jeng...


Ă Ḟ ḹ Ǭ c a k a p → sape komen die kacak ngan lawa.. ☺


→ credit too my 100th follower.. haha.. CIK QLAH.. tahniah anda memenangi satu BMW 6 series bersama cawan Darlie edisi terhad.. tahniah!! ☺



4 comments:

  1. muahhahaa ! gara2 EDWARD CULLEN !
    kihkihhh . bukan vampire hot punn . actor tu haaa ! cer cri muk evmpire yg real . burukkk ! kihkikihkihkihhh

    ReplyDelete
  2. yer, sokong. memang merepek..hehe..

    ReplyDelete
  3. giler la
    aku terase sume yg ko ckp
    tersedak
    hahahah

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...