Tuesday, March 29, 2011

BILE BUDAK KECIK KASI F*** KAT AKU

salam satu budak kecik zaman sekarang

tros kepade cite.. aku kene la beli barang sikit mak aku nak masak so aku pi la shoping skit kat kedai runcit kat prumahan aku siang tadi..pas aku abis shoping aku pi la masok kete.. tgah nak start engine aku tenampak ade mamat sorang nie yang tengah kelam kabut tak pasal pasal klua dari kedai tu.. nak dijadikan cite die telanggar ade budak bodoh sorang nie tgah main kat tengah orang lalu lalang tu... aku pon usha je la kan.. yang brader tu pon cakap la sori (aku bukak tingkap) pastu aku ingat budak tu nak rilek rilek la kan mintak maap balik ke..senyum ke.. nie dengan kachak bergaye tahap orlando bloom nye die pi kasik f*** skali..


pergh... aku pon tkejut berok tahap steve irwin laa...budak kecik aku rase darjah satu kot sedap tunjuk jari keramat kat orang tua... aku tekejut sampai aku cakap sorang sorang sambil tegelak... 'kurang ajar nak mampos' aku cakap... 'apekejadah nye budak sekarang nie' aku pikir.. dengan selambe badak tahap anjing die buat kat brader tu.. nasib bek la brader tu usha muke tak puas hati je pastu budak tu blah..

sape yang salah ni?
aku tak tawu la kenape semakin malaysia maju tapi semakin macam haram budak budak nye... aku tak tipu.. seriusly.. sekarang nie budak umo 5 taon pon dah tawu sembang lucah yang amat keterlaluan kot.. aku tak sangkal la yang nie memang disebabkan internet yang semakin power..aku tak tawu la sape yang patut dipersalahkan sebenarnye...nak kate mak bapak salah pasal tak didik anak..?kang ade yang ngamuk cakap aku tak penah jadik bapak lagi.. nak cakap budak tu salah.. kang dikatenye budak tu kecik lagi.. mane die paham lagi dunie nie.. aik? buat f*** pandai.... masyarakat salah sebab tak tegur? kang tegur kang mau perang saudara jadiknye... haish..!

korang nak buat ape?
kepada sape yang bace and ade adik kecik kontrol la sikit budak tu..kepade sape yang tak tawu budak umo 5 taon pon merokok la.. budak umo 6 taon pon dah amik ganja.. aku tawu la sebab aku bukak mate tgok persekitaran aku.. jangan ambik mudah dengan cakap budak tu kecik lagi dan tak paham ape ape lagi.. budak sekarang lagi panjang akal dari budak dulu.. aku rase mungkin sebab dorang banyak sangat minum ENFAGROW sampai melampau tahap kecelakan akal dorang..haha  =.= sape penah kene ayam ngan budak kecik.. meh cite.. hahah

tolong jangan buat dah budak kecik.. p/s: curik dari Daily HAHA

5 comments:

  1. wow..

    jom sekeh budak tuu ramai2..

    ReplyDelete
  2. haha.. tawu takpe...

    memang sakit hati gile kot.. :D

    ReplyDelete
  3. betul lar.. budak kecik sekarang kepoh die lagi dasyat dari kite.. adik yang umur 8 tahun dah macam makcik2 cara die bercakap.. Kita cakap gini dia cakap gitu.. macam2 lar.. >.<"

    ReplyDelete
  4. Budak2 zaman la nie dah makin kurang hormat pd yg tua. Pengaruh yg tak elok byk sgt di sekeliling...mak bapak mmg kena pantau kelakuan anak2 closely.

    ReplyDelete
  5. btol btol.. stuju sangat... paling sakit ati sebab dorang nie kurang ajar kaw kaw nye.. =.= haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...