Tuesday, March 22, 2011

aku tejebak dalam dunia MANGA nih...

☼ mukadimah ☼
salam satu empat belas pagi..
 sekarang nie tinggal kurang dri 24 jam sebelum aku dapat result aku.. 
tapi sebelum tu aku dah aim dah.. aku nak ngabiskan satu manga nih..
aku nie mulenye bukan minat nak bace bace manga nih.. 
kalo kat sekola orang dok sibok sibok bace Kreko
aku idak.. aku bace buku kimia.. hahahaha....
tapi bile dah lame lame aku bace le jugak...
setahu aku ade satu cite je aku ikot.. tu pon alakadar jela..
kome tawu eyesheild 21

jeng jeng jeng....
best doe.. hahah.. 
tapi cite nie dah abih dah...

macam harem cite niih.. haha

☼ isi utama ☼
sebelum aku abis SPM aku dah cadang nak bace satu  manga
last last aku jumpe satu manga yang tak abih lagi cite die...
so kali nie aku dah berazam nak ngabihkan jugak One Piece
pergh.!! aku bace sikit dah teros menyangap
aku tawu cite nie sebab ramai kawan kawan gile aku kat sekolah bace..
aku cakap "apelaa bes bace kreko"
"dari ko bace kreko bek ko tido"
"bek men tap dari ko bace kreko"
begitulah ayat yang aku lemparkan kepada kawanku..
nah kau Afiq.. tejebak sekalik..
haha... tapi aku tak nyesal kot...
best la jugak bai..
aku tak tipu... 

kachak begaye macam opah aku


HARAP MAAF DIATAS GAMBAR YANG TAK SENONOH.. *malas edit

☼ penutup ☼
kesimpulannya aku tak nyesal jugak lah bace manga nih..
ade la jugak moral value aku dapat sebenarnye..
haha... so sape yang nak tejebak jugak
dipersilakan.. ☺

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...