Tuesday, March 22, 2011

1000 comment untuk satu post dalam satu jam kat facebook tak mustahil

salam satu SPM kepada semua
hi you guys and you girls yg comel-comel.kali ni _ _ _ _ _ (nama owner blog) yg irresistible ni nk cerita la sikit-sikit ape yang syok nye facebook yang kini dilengkapi dgn system baru iaitu SYSTEM TIDAK PERLU TEKAN BUTTON "COMMENT" KALAU HENDAK COMMENT.melalui system pusihan ni,anda tidak perlu terkedek-kedek ayam nk click kat butang komen bile anda mau komen sesuatu.

kelebihan system pusihan ini ialah anda boleh membuat rekod (diri/keluarga/masyarakat/negara/antarabangsa) melaluinya dengan mengumpul komen banyak-banyak.malahan untuk mencapai 1000 komen dlm masa sejam adalah tidak mustahil lagi.nampak seperti anda HOT giler kn ade 1000 komen?





see,you alls kelihatan hot gitu ade 888 komen.dah macam nombor plet kete tempah.orang kaya raya .hahahha



wahh! coolnye abang tu! dlm 1 jam ade 1000 komen! aww! sy nak add abg tu!
ok ayat di atas just a dream of mine.haha


tapi tapi tapi tak semua update ade kelebihan kn?kekurangan pada SYSTEM TIDAK PERLU TEKAN BUTTON "COMMENT" KALAU HENDAK COMMENT ialah kalau korang tekan enter,die trus send komen tu. "damn! aku baru nk sambung ayat 2nd! " yea,masalahnye,ade segelintir makhluk homo sapien ni suke tekan enter utk seperate points dlm komen .tp sbb tu juga la 1000 komen dlm masa 1 jam itu tidak mustahil! haha.



tapi aku ade cure atau a way so that you still can komen mcm yg you alls terbiasa iaitu tekan enter untuk seperate your points.oh senang je cara die.mase korang nak seperate points tu,korang hold "shift" dkt bwh button "enter" atau sebelah kiri button "z" ,then baru tekan enter.dalam chatting fb pon boleh diaplikasikan.



have a try! :D



Ă Ӻ Ȉ Ǭ c a k a p → korang akan jumpe post yang sebijik sejibon kat dalam blog ahmad fitri juge...sebab kitorang la yang karang bende nih same same.. hahaha



6 comments:

  1. hehe..tw xpew..awl2 dlu xtw, nk komen 1 da jd byk2 komen..hehe..skunk da tw kne tekn shift :)

    ReplyDelete
  2. haha.. right right... kene tekan shift dulu :D

    ReplyDelete
  3. ohh gitu ghopenye kehkehkeh . asal tak cakap awal2 haa ?? kan tak pasal2 saya dah kasi patploh komen free kepada si pembuat status tu cuma sebab tak reti nak separate ayat .... wuuuu ~ kuno gile lalala~

    ReplyDelete
  4. I think that is right bout that. Nice info and thanks. Need to get in google feed.

    generic nolvadex

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...