Wednesday, February 16, 2011

control macho ke tak ?

hahaha... korang rase laki control macho orait ke macam bangang ke macam belagak nak mampos ke memang patot die control macho? haha..aku cite nie bukan nak sokong sape ke nak cakap aku macho ke(terase laa jugak sikitsikit) nak kutok sapesape ke.. nak promote orang ke..sebab ade jugak tekena kat aku kot... hahah.. taktak.. nak sembangsembang jee..
=.= aku pon tak tawu mane dapat pekataan macho yang aku rase smart jugak kadangkadang...kuikui.. tapi aku rase maksud macho kan....
 m-memang, a-aku, c-cool, h-hensem, o-olwayz . . . .  hahahaha =.= aku tekateka ikot sedap kepale otak aku je nih..hehe.. 


adik-beradik aku
kalo muke macam mamat dua orang kat sbelah nie aku tak kesah laa nak bajet ke nak ape ke.. duit banyak.. popular pon popular gak.. nie muke standard aku je(ayat merendah diri)ronggeng pon macam aku je.. nak poyopoyo... hahaaha.. tapi aku tak nafikan laa., kadangkadang laki kene laa kontrol gak(ayat cover) haha.. tapi betempat laa jugak..kalo dah tepijak taik tuu pandaipandai laa cover(gelak kuatkuat buat macam suke..bekesan oo) or bile nak turun pentas..tergelincir pulak (angkat laa tangan lambailambai buat macam suke - benarbenar terjadi) hahahah  nie time nak makan pon nak covercover pedehal nye bang..?? alahai.. makan tiaptiap ari slalu melantak tiga ekor ayam, nie depan chicks.. seketol pon tak abih... hahahaha.. kate nak ronggeng.. tapi depan pompuan malu.. 



ade satu lagi pesyen.. dpan pompuan.. pergh.. muka sumpah nsem gile bapak laa..(aku tak taw nak describe..pahampaham laa) buat biasa sudeh.. kadangkadang dah jadik cam harem muke.. nak tackle pon tackle laa tpi gaye btol laa skit der..korang tengok mamat sebelah nie.. aku bet duit pon takde.. haha.. korang tgok awek macam mane die dapat...=.= aku tak tawu btol idak.. tapi katenye pompuan suke laki macho lagi bebanding nsem je.. hahahaha..tak tawu lah... =.=  buat gaye biase dah la der....  'flirting is all about technique' bersetujulah...hahaha  •ÄƒiQ•

















































                                                                                  

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...