Friday, February 25, 2011

Creepy History Facts !

HISTORY is CREEPY... I just learn that a couple  of weeks ago ..these are the connections between Abraham Lincoln and John F. Kennedy.. see it for yourself.. 

Saturday, February 19, 2011

band otai kot!

COUNTING CROWS
ASSAMEKOM... aku dah lame jugak laa dengar lagu dari band nie.. aku tak tawu laa korang tawu ke idak band nie tapi band nie boleh tahan laa.. ikot telinga korang laa.. band nie sebenanya band indie dari USA.. duludulu sebenanya band nie ade gak meletop kat malaysia.. tapi time tuu aku rase korang tengah sibok main kete mainan atau tengah main barbie ngan jiran sebelah umah..

Wednesday, February 16, 2011

control macho ke tak ?

hahaha... korang rase laki control macho orait ke macam bangang ke macam belagak nak mampos ke memang patot die control macho? haha..aku cite nie bukan nak sokong sape ke nak cakap aku macho ke(terase laa jugak sikitsikit) nak kutok sapesape ke.. nak promote orang ke..sebab ade jugak tekena kat aku kot... hahah.. taktak.. nak sembangsembang jee..

Tuesday, February 15, 2011

jom meronggeng dengan gitar..



fuhlamak aku bukan ape... duludulu memang gelabah gile laa nak main gitar...
yelaa kan.. dah kat dorm aku ade sebatang gitar... bradernye pon otai jugak pasal gitar nie
ape lagi memang panas pungkok laa nak belajar main kan...
dapat laa aku belaja dua tiga ketol lagu...
"gile laa lat.. boleh main gitar siot" kate seorang kawanku..

Monday, February 14, 2011

story about 'menunaikan hajat '

☺TOILET @ JAMBAN @ PLACE TO THROW OUT SHIT


heaven for some people..yaiks!
cakap pasal bende nie aku teringat time aku skolaa dlu (sembang macam lame sangat je abis skola).. nak dijadikan cerita aku nie dok laa satu skolah berasrama.... dari fom 1 kot aku masok situ.. pergh.! mulamula masok impression baik gile kat skola tuh... pada 12 januari selesai laa sudah sesi pendaftaran.. aku pon masok laa asrama... makbapaks pon dah balik.. budakbudak lain ade laa yang nangis.. aku tak nangis der! (control macho punye pasal) haha.. maka tugas aku yang pertama sebagai pengguna tandas kat skola tuu pon bermula... aku dengan banggenye mlangkah laa ke sane untuk melunaskan misi aku.. sampaisampai.. terjebik jugak mate aku..  @_@ hahaha...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...