Wednesday, September 14, 2011

BEBERAPA PERKARA MENGENAI MIMPI YANG BODOH

salam satu cukai 6%

kebelakangan nie perasaan untuk berbloging semakin meningkat tatkala aku semakin boson gile hatok kat umah nie. time macam nie la pulak aku nak berkata "bile la nak masok uniten nie? " mase dekat uniten pulak bising nak balik... haih. masih lagi tidak mempunyai ide maka aku mengambil keputusan nak cite kat korang fakta mengenai mimpi yang bodoh.. hahah..

Tuesday, September 13, 2011

BUDAK YANG MEROKOK MASA DUA TAHUN TU DAH OBESITI LA PULAK

salam satu Malboro

Aku rasa anda semua sudah sedia maklum mengenai budak lelaki yang berumur dua tahun tetapi merokok macam umor dua puluh tahun kah kah kah.. walaupun menjadi kritikan ramai pihak namun kanak kanak tersebut telah berjaya menempatkan diri sebaris dengan selebriti selebriti hebat dunia hanya dengan menghisap rokok.

Sunday, September 11, 2011

BERDIAM DIRI SAMBIL SENYUM ADALAH LEBIH BAIK

salam satu macbeth dan salam sejahtera

sudah lame aku tak dapat nak buat entry dua hari berturut turut. aku pon tak tawu apekene entah aku arini nak update entry aku.. kah kah kah.. kali nie entry cinta la pulak kerana mengikut pemerhatian aku entry mengenai cinta lebih mendapat perhatian daripada readers. maka aku yang kaya dengan ilmu cinta nie nak la share sikit dekat mereka yang tak banyak ilmu cinta.. hahaha.

Saturday, September 10, 2011

10 PERKARA WAJIB LELAKI PERLU BUAT KALAU NAK DAPAT AWEK

salam satu macbeth diucapkan..

sudah lame tidak berbloging bermaksud sudah lapuk la idea yang diberi, hahah.. aku memang takde idea nak tulis  tapi kalau bab bab awek nie aku ade idea la sikit, hehhe.. entry nie sebenarnye kepada semua lelaki yang sudah berpunya, tidak bepunya, hampir berpunya , baru tidak berpunya , yang memikirkan dorang sudah berpunya (syok sendiri) dan pelbagai lagi golongan hahaha :) 10 perkara nie aku boleh andaikan sebagai perkara 'wajib buat' la kononnye untuk memikat awekss..hehe

Saturday, August 6, 2011

5 PANTANG DI BULAN RAMADAHAN

ya ya.. Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua walaupun hari nie dah masok ari yang keempat.. hahah.. dalam kesibukan dan keserabutan aku nak final exam nie aku mengambil keputusan untuk membuang mase kejap menulis =.= jadi aku rase kali nie aku nak bagitawu korang 5 bende yang kite tak boleh buat mase Ramadhan nie.. hahah

Tuesday, July 5, 2011

LELAKI LEBIH TERTARIK KEPADA PEREMPUAN LEBIH TUA

salam satu perpaduan tanpa perhimpunan BERSIH 2.0

setelah menyepikan diri dengan betol betol sepi, aku pun memutuskan sekali lagi untuk membuang mase aku mengupdate jugak lah, hahah.. harini aku nak sembang satu topik yang agak best untuk disembang sebab aku baru lepas ternampak ade sorang mamat baik budi dan rupe dengan seorang yang aku sangka kan makciknya.. hahah, aku sirius ingat makcik die, tapi selepas aku lihat mereka bermesra dengan gaya yang agak lain macam (tak termasok comolot) aku pon terus menyedari bahawa wanita tersebut bukanlah watak seperti yang aku sangkakan.. maka aku pun berfikir sejenak, dan menyenaraikan sebab sebab semakin menjadi jadi trend ini..

Tuesday, June 7, 2011

CARA LAKI LAKI NAK TUNJUK DIE SAYANG KAT AWEK

salam satu cinta... hahah (amaran ini entry jiwang nak mampos) sumpah geli.. =.=

hahah.. rileks rileks.. aku nie bukan mat jiwang la weh ataupun pencinta sejati, saje nak bagik feel sikit memandangkan nie akan jadik first time aku tulis entry yang betol betol pasal cinta nye.. hahha,, rase cambes la pulak.. hahah.. okeyh untuk first entry aku pasal cinta aku nak share sikit kat laki laki macam mane care nak tunjuk korang ambil berat kat awek korang..aku bukan la doktor cinta ke apekejdah ke.. aku hanye mengisi mase lapang je.. haahah..

Sunday, June 5, 2011

CALIGYNEPHOBIA : takut dekat pompuan cantik... apekejadahnye?

salam satu calculus kepada semua.. hahhaa

macam biase la kan, setiap kali nak mule entry mesti nak mintak maap dah lame tak update sebab bz la assignment banyak la apejadah sume tu la.. haha.. okeyh entry kali nie informative sikit la.. aku nak cite pasal caligynephobia.. yang aku rase tak ramai tau, sebab dah lumrah laki memang suke dok ngusha pompuan cantik yang cun melecun je.. kah kah kah.. aku pon pelik gak mule mule,, apekejadah jenis manusia la yang tak suke tgok pompuan cantik nie? hahaha.. setahu aku laki nie memang pervert gile kalo bab bab pompuan nih, pntang nampak pompuan cantik, macam macam style la die gune nak approach dorang kekadang sampai memalukan diri seniri.. hahah, tapi nak buat macam mane, laki sekarang dah makin sikit yang boleh pakai dibandingkan dengan pompuan.. hahah yeke?

Tuesday, May 17, 2011

EXAM PAKAI TARAM PERANGAI MACAM HARAM

salam satu UNITEN... hahah.. bapak gelabah anjing...
HAHAHA..gempak kan tajuk entry nih,, hhehe, aku sebenarnye takde idea so aku bedok la tajuk tu..haha, setelah sekian lame tak mengupdate sebab penat nak jalan pi kelas, aku pon memutuskan nak update jugak la blog aku.. hahha, aku dah agak dah aku akan jumpe dengan bermacam macam kejadah jenis orang time masok sini.. HAHA.. aku  rase cam menarik pulak.. jadi aku nak ceritakan antara orang yang aku jumpe..

Sunday, May 8, 2011

KALAU FACEBOOK TU INDAH AKU TETAP PILIH BELAJAR

hahah.. maka memandangkan aku dah bergelar budak U.. maka bermulalah kembali era untuk busy sepanjang masa.. hahah.. so takde mase la nak update entry kat blog aku yang tak seberapa nih.. heheh.. mak aku selalu cakap.. pilih priority dulu.. maka tanpa bersusah payah la aku memilih keutamaan aku iaitu belajar dahulu...

Thursday, April 28, 2011

part 1: APE LAKI BUAT KALAU POMPUAN TERPEKIK DEPAN PUBLIC


hehe.. salam satu lelaki.. entry kali nie  sebenarnye bertujuan menceriakan laki laki yang tak abih abih terkena tempias entry dari wanita yang seringkali menceritakan kebenaran lelaki..haha.. lelaki sebenarnye tak peduli pon ape yang dicakap korang sebenarnye.. hahaha..kepada laki yang ambik kesah, jangan la rase 'inferrior' sangat.. maka aku harap entry nie akan mengembalikan semangat kepada para lelaki supaya meneruskan sikap yang dikatakan negatif itu kerana anda sebenarnye adalah spesel dan negatif itu pula sebenarnye mengandungi banyak nilai positif ... hahaha..

Wednesday, April 27, 2011

CYBERJAYA BRO PAKAI 'BAGGY PANTS' CAM HARAM

*nie bukan entry berbaur rasicm..cuma pemerhatian
hahaha.. salam satu negro.. okeyh, entry nie saje aku spesifikkan kat negro cyberjaya, sebab aku selalu nampak dorang, tu yang sakit ati tu.. haha, aku tak nafikan budak malaysia pon besepah gak yang pakai baggy , tapi ok lagi la.. takdela macam haram sangat..haha,, tapi aku tak nafikan ade gak yang telebih telebih nak nunjuk b****t macam aku takde lak..haha.. , kirenye dorang tu seharam negro negro nie la.. pakej sume siap negro nie, dengan putih melepak nye... hahahha..aku takdela anti sangat ngann budak pakai baggy nie tapi setelah sejak beberapa ketika aku asyik ternampak negro pakai baggy je, mula la carear aku sebagai 'anti negro baggy' nie..

Friday, April 22, 2011

HINGUS WARTAWAN WANITA MELELEH MASE BUAT LIPUTAN

hahahha.. aku sebenarnye tak dapat nak menahan dari tegelak mase aku tengok artikel nie.. hehe.. sebenarnye aku tgok berita nie kat kosmo online.. best ooo.. berita pelik pelik.. haha.. so kali nie aku bace, dapat pulak berita semart niehh..haha

Thursday, April 21, 2011

KENAPE RAMAI GILE BAPAK HATERS JUSTIN BIEBER-BABY KAT YOUTUBE

hahah.. aku sebenarnye mendapat idea untuk menulis entri nie selepas kawan aku ahmad fitri membuat status kat facebook mengatakan ramai nak mampos yang hate justin bieber-baby kat youtube.. haha.. aku tak pecaye so aku pon bukak laa youtube tgok justin biber apekejadah tuh.. haha.. maka betullah ape yang dikatakan oleh kawanku itu apabila aku nengok haters die kat youtube dah sampe 1juta.. hahah.. macam harem..

Wednesday, April 20, 2011

part 1: CITE HANTU TAK SERAM SAMA MACAM BUAT LAWAK TAK LAWAK

nie bukan entry luahan perasaan, nie luahan pendapat ☺
aku rase korang pon tawu kan betape banyak dah cite hantu yang besepah kat dalam tv.. setahu aku dari aku kecik kecik lagi kalo nak nengok cite hantu kene la tunggu kalau kalau ade la kan penerbit yang nak buat filem hantu pastu tayang kat wayang or beli jela kan dvd kat kedai..aku yakin cite 'Jangan Pandang Belakang' la kepala haram kepada kesangapan orang malaysia kat cite hantu nih..makin lama orang malysia nie makin kuat lak nafsu nye nak nengok cite hantu nih... so makin kuat la nafsu penerbit penerbit untuk menerbitkan cite hantu... tak lame pastu bermula detik detik hitam untuk cite hantu di Malaysia nih..

Tuesday, April 19, 2011

CITE 'GEMILANG' KAT TV3 BUAT LAWAK BODO

okeyh... aku tawu memang banyak kipas susah-mati cite nie.. aku pon nengok jugak tapi arini aku nak ngutuk sikit.. kepada peminat tiz zaqyah padan muke korang..peduli taik laa...  haha =.= korang mesti tertanye tanye lawak bodo ape nye? ke engko yang bodoh afiq..? ke ko yang taik afiq? haha.. oklah nie sebenarnye lawak bodo die...

Wednesday, April 13, 2011

PANTUN SELOKA BUJANG

berjalan jalan sambil melaram
melaram dengan lisa surihani
gaye stylo rambut cam maniam
ko dah ade awek ke tak ni?

Friday, April 8, 2011

'BPA' UBAH LELAKI JADI WANITA..?

lelaki jadi wanita.. pergh..! kalau kite tawu sape orang tu mesti terok kene anak haram bagai.. haha.. lek lek.. sebenarnye BPA nie stands for Bisphenol A (BPA) ..and ade satu bahan lagi name Nonylphenol... bende ni sebenarnye tak elok untuk kesihatan and BOLEH MENGGANGU SISTEM HORMON

Thursday, April 7, 2011

LAWAK DARA , POLITIK , SEKS

Salam satu malaysia boleh, rakyat maju, negara bahagia =.=

LAWAK DARA
abu(bukan nama sebenar) dan sarah(bukan nama sbenar) telah bercadang untuk berjumpa selepas sekian lama hanya bertexting.. setelah berjumpe dengan sarah,, abu merasakan die semakin tertarik kat sarah..

setelah memikirkan ayat terbaik abu bertanya kepada sarah " awak menentang tak kalau kite 'make love' "

" itu sesuatu yang saya tak penah buat lagi taw " sarah membalas

" tak penah 'make love' ? maksudnye awak 'virgin' la ye?

abu berasa kagum...

Tuesday, April 5, 2011

KENAPE AKU MAINTAIN PHONE CIKAI

salam satu blogger kepada anda semua

aku sebenarnye dulu ade fon power nie.. tapi kene curik ngan james bond ooo.. tu pasal aku pakai phone cikai.. hehe...tapi lame lame aku pikir bek aku pakai je dulu phone cikai nie.. oklah... kenape aku maintain phone cikai? wakaka... mesti korang cakap sebab aku takde duit nak beli kan? haha.. mula mula nah aku tunjuk phone cikai aku nie..

Monday, April 4, 2011

PERASAAN JANGAN DILAWAN

Salam kekecewaan dari ahmad afiq pada hari ini..

hahaha... aku sebenarnye ade masalah orang gile kebelakangan nie... so dalam beberapa hari aku tak berape nak update lah.. hoho... oklah.. sekarang nie pon dah masok bulan 4 dan semakin dekat dengan kemasukan aku ke mane mane tempat selepas sekolah menengah... aku tak pasti lagi la nak pi mane tapi aku harap dapat tempat yang terbaik la kan.. wakaka..

Thursday, March 31, 2011

AKU BANGGA ADE JANJI MELAYU

salam janji melayu kepada pembaca and viewers sekalian walaupun bukan melayu..haha

entry kali nie sebenarnye sebab aku tgok video lawak bodo kat youtube die sembang paal janji melayu.. wakaka.. sebelum tu sejuta ampun harap dipinta kepada melayu melayu di luar sana yang langsung tidak mengamalkan janji melayu nie.. hahaha... ade ke? sedar tak sedar, nak ke taknak, kadang kadang kite sebenarnye sedang mempopularkan janji melayu nie sebenarnye... yes.. janji melayu memang dah popular.. tapi kite sebenarnye sedang mempopularkan janji melayu ke peringkat atarabangsa tanpa kita sedar... haha..

Tuesday, March 29, 2011

BILE BUDAK KECIK KASI F*** KAT AKU

salam satu budak kecik zaman sekarang

tros kepade cite.. aku kene la beli barang sikit mak aku nak masak so aku pi la shoping skit kat kedai runcit kat prumahan aku siang tadi..pas aku abis shoping aku pi la masok kete.. tgah nak start engine aku tenampak ade mamat sorang nie yang tengah kelam kabut tak pasal pasal klua dari kedai tu.. nak dijadikan cite die telanggar ade budak bodoh sorang nie tgah main kat tengah orang lalu lalang tu... aku pon usha je la kan.. yang brader tu pon cakap la sori (aku bukak tingkap) pastu aku ingat budak tu nak rilek rilek la kan mintak maap balik ke..senyum ke.. nie dengan kachak bergaye tahap orlando bloom nye die pi kasik f*** skali..

Monday, March 28, 2011

SAPE KATE SEKSI TU SUBJEKTIF MEMANG NAIF DAN TIDAK MEMBUKA MATE

salam satu artis malaysia...hari nie aku nak gune bahasa power sebab BM dapt A+

semalam aku beli la Metro...tu pon pasal muke depan die terbaik la dalam kalangan paper yang lain..hahha.. Metro kan ade buat survey dalam laman web dorang tok pilih 'top 5 artis paling seksi kat malaysia'... yang termasok dalam list tu ade la beberape artis melayu yang memang kite sedia maklum memang tidak mempunyai duit yang cukup untuk membeli kain yang cukup...hehe.. tak sangke dorang naif gile dalam mentafsirkan seksi nie..

Sunday, March 27, 2011

LELAKI DAN PENCUCI MUKA ADALAH KAWAN BAIK

salam satu pencuci muka..

aku sebenarnye tengah kecewa atas sebab yang tak boleh nak dibagitawu so mule la aku nak tulih merapu nie.. hehe.. tapi tadi aku tengok tv aku tenampak fahrin ahmad nye iklan pencuci muke tu.. hahah.. garnier kot.. kebabom aku dapat idea.. hahah... aku bukan nak kate ape la.. time sekolah dulu(aku sekolah asrama) garnier memang popular among student ooo.. kalo kat jamban tuh, out of 10 orang ade la 3 orang kot yang pakai.. garnier memang popular..

ORANG MALAYSIA PANDAI BUAT VIDEO HIT

salam satu anuar ibrahim.

hahah.. aku nak sembang pasal  kemahiran merakam arini.. sebab aku rase  semakin digemari ramai dan sungguh popular kat malaysia nie.. hahah.. nak tawu nape aku cakap camtu.. haha.. tapi yang aku pelik memang power la orang yang rakam tuh..dapat DATUK tu nye video... TAN SRI nie punye video... YAB tu nye video... hahaha... sumpah power orang Malaysia nih... jadik box office tu..

Friday, March 25, 2011

SPM story.. kalau tak dapat tuh... =.=

In the Name of Allah the Most Merciful and the Most Gracious Lord...

Salam satu mood SPM kepada sume.. tak kesahlah korang amik SPM ke tak.. hahaha.. aku rase bape banyak blog dah sembang pasal bende nih.. lantak kan.. aku nak cite gak pasal SPM.. hehe.. oklah.. aku tanak cite kat korang aku dapat bape..aku puas ati ke aku tak puas ati ke.. tu sume letak belakang...

Tuesday, March 22, 2011

1000 comment untuk satu post dalam satu jam kat facebook tak mustahil

salam satu SPM kepada semua
hi you guys and you girls yg comel-comel.kali ni _ _ _ _ _ (nama owner blog) yg irresistible ni nk cerita la sikit-sikit ape yang syok nye facebook yang kini dilengkapi dgn system baru iaitu SYSTEM TIDAK PERLU TEKAN BUTTON "COMMENT" KALAU HENDAK COMMENT.melalui system pusihan ni,anda tidak perlu terkedek-kedek ayam nk click kat butang komen bile anda mau komen sesuatu.

kelebihan system pusihan ini ialah anda boleh membuat rekod (diri/keluarga/masyarakat/negara/antarabangsa) melaluinya dengan mengumpul komen banyak-banyak.malahan untuk mencapai 1000 komen dlm masa sejam adalah tidak mustahil lagi.nampak seperti anda HOT giler kn ade 1000 komen?

aku tejebak dalam dunia MANGA nih...

☼ mukadimah ☼
salam satu empat belas pagi..
 sekarang nie tinggal kurang dri 24 jam sebelum aku dapat result aku.. 
tapi sebelum tu aku dah aim dah.. aku nak ngabiskan satu manga nih..
aku nie mulenye bukan minat nak bace bace manga nih.. 
kalo kat sekola orang dok sibok sibok bace Kreko

Monday, March 21, 2011

tinggal 57 jam 23 minit nak bersedia

salam satu dua puluh tujuh pagi.. saat aku tulis nie tinggal 57 jam 23 minit sebelum aku menghadapi saat yang mungkin saat terbesar dalam hidup aku andai kata result SPM 2010 akan keluar pada pukul 10 pagi, 23 Mac.. aku tak tawu macam mane dah nak expresskan aku punye ketakutan.. macam style dah aku tunjuk aku nye takot.. nie aku list kan antaranye ...

Saturday, March 19, 2011

road to final Champions League.. team mane ye??

salam tiga lapan belas petang.. hari nie teman nak sembang pasal bola pulak lahh.. hehe.. teman nie sebenarnye memang addict sangat kat bola sepak nih.. maklumla dari kecik lagi nengok bola nye kan.. kalo tak salah teman darik umo teman darja satu lagi teman dah kenal la team team bola nie.. tapi teman memang kipas susah-mati MANCHESTER UNITED lah.. haha.. fuhlamak darik dulu lagi dah dok ngafal player player m.u nie..

Friday, March 18, 2011

kedudukan semasa lelaki terkacak Malaysia 2011 didedahkan

hahaha.. aku saje je buat tajuk menarik skit nak ajak hampa suma dok mai bace entry nie.. haha..

☼KRONOLOGI NYE
nak dijadikan cerita ramai la kawan kawan aku yang dapat pi PLKN. aku nye tak kene.. tu rambut aku kacak je.. tgok kat header laa... haha.. aku pon tepikir nak buat entry khas mengenang jasa para wirawan ini.. hahaha..

Tuesday, March 15, 2011

lelaki lelaki ini barangkali sudah terdesak =.=

kisah tragis pertama
sebelas orang manusia sedang tergantung di bawah sebuah helikopter.. 10 orang lelaki dan seorang perempuan. tali tu sebenarnya tak cukup kuat nak menampung kesemua mereka. pasukan penyelamat bagitawu kat dorang yang sorang daripada mereka mesti diturunkan atau dorang semua akan jatuh... dorang takleh nak wat keputusan sape yang akan turun..tibe tibe pompuan tu pon buat la satu ucapan yang menyayat hati.. die cakap die akan volunteer nak lepaskan tali tu.. sebab sebagai pompuan die dah biase melepaskan semuanya untuk suami die ngan anak die.. kepada laki laki laa khususnya tanpa mengharapkan sebarang balasan... sebaik sahaja pompuan tu abis memberikan ucapan .. sume laki laki tadi bertepuk tangan tanpa ragu ragu lagi...

Monday, March 14, 2011

kenape orang pompuan suke vampire dan cakap dorang hot =.=

aku bukan ape.. aku dapat ilham nak buat entry ni sebab aku tenampak orang tengok cite vampire kat tv tak kedip kedip matenye.. haghu aku (pelik)... aku pon ade dengar orang cakap vampire hot.. ngeh ngeh.. aku pegang vampre tak panas pon (sape yang loading, aku tgah buat lawak bodo).. pelik aku =.=" memandangkan aku bukan pompuan aku search la kat yahoo... aku tulis macam nih "why vampire is hot".. pastu aku pon dapat beberape sebab dari pompuan kenape dorang panas...

Saturday, March 12, 2011

kejadian berangkai yang mengejutkan =.=

salam dua setengah pagi.. hari nie macam macam pekare yang tejadi nye.. haish.. tak pasal pasal.. nie aku cite balik kat korang A Series of An Unfortunate Event yang belaku hari nie..


☺ KRONOLOGI NYE

bab 1: gempa yang besar kat Jepun → terkejut jugak lah
okeyh.. yang nie memang aku tekejut jugak.. aku tawu bende nie kat facebook.. kawan kawan aku yang bgtawu.. aku tros pi bukak chanel BBC.. ade la die tunjuk video.. wooo.. dasat oo.. tak sangke sangke... tapi kite takleh nak buat ape ape.. doa je ler.. =.=

Friday, March 11, 2011

sape nak power photo editing tengok nih =.=

kalau cakap pasal photo editing nie mesti semua pikio (perak.man) pasal adobe photoshop.. photoshop memang la software power.. tapi kalo sape yang taknak penin penin... nah amik software nih.. 


haaa! nie aku nak habak mai kat korang pasal satu lagi software yang orang biase gune untuk photo editing.. aku rase popular sebab time aku downlod beberape bulan yang lepas software nie paling banyak orang downlod..

Wednesday, March 9, 2011

cara nak tawu blog korang loading laju ke tak =.=

Salam Satu Malaysia.. hahah.. kali aku nak cite pasal kelajuan untuk korang punye blog bile load.. walau pun aku baru lagi berblogging nih tapi aku tawu kalo blog tu lambat load mesti korang bengang kan.. lgipun loading nie bukan terhad untuk blog je.. tapi kalo korang bukak ape ape website pon.. bile bende lambat load memang menyakitkan hati...  aku paham..aku paham.. disebabkan tuh.. aku pon cube la mencari menatang yang boleh kire speed website korang.. so korang dapat laa tawu bile org bukak blog kurang lambat ke idak nak load nye..so korang pon bleh buang ape yang tak patut kat blog korang kan.... aku carik carik aku jumpe satu website yang boleh kire speed blog korang..

pompuan cakap laki ade parut sexy.. =.=

aku tepikir nak buat entry nie sebab aku tengok satu cite die cakap laki ade parut sexy.. kahkahkah.. aku pon tertanyetanye laa.. btol ke sexy..? haha.. aku tak penah la lagik tanye orang pompuan pasal nie sebab aku ni pemalu.. hahah.. so aku pon buat la research seniri pasal topik nih..

Tuesday, March 8, 2011

laki mane nak ngorat kene pakai bende nih =.=

☼ sape pakai macam nie memang stylo ☼
bentuk kasutnya ade kat bawah sekali

hahaha... aku sebenarnye nak tukar kasut.. sebab aku rase kasut yang aku pakai sekarang dah lapok kot..

 haha.. bukan lapok sangat laa.. maksud aku, aku nak tuka style skit ler.. selalu pakai kasut kain jee kan macam cap Converse tuh..

Monday, March 7, 2011

kakak aku dapat kete baru...


☼ kronologi nye macam nih ☼

pendahuluan : pada suatu hari yang indah
aku ingat apak aku main main nak beli kete kat kakak aku.. tapi sangkaan aku meleset.. apak aku dengan berbesar hati nya membeli kan kakak aku sebijik satria special edition..second hand pon tibai laa... dalam nye mantap lagi... cam baru lagi.. bengang aku... cis!

Friday, February 25, 2011

Creepy History Facts !

HISTORY is CREEPY... I just learn that a couple  of weeks ago ..these are the connections between Abraham Lincoln and John F. Kennedy.. see it for yourself.. 

Saturday, February 19, 2011

band otai kot!

COUNTING CROWS
ASSAMEKOM... aku dah lame jugak laa dengar lagu dari band nie.. aku tak tawu laa korang tawu ke idak band nie tapi band nie boleh tahan laa.. ikot telinga korang laa.. band nie sebenanya band indie dari USA.. duludulu sebenanya band nie ade gak meletop kat malaysia.. tapi time tuu aku rase korang tengah sibok main kete mainan atau tengah main barbie ngan jiran sebelah umah..

Wednesday, February 16, 2011

control macho ke tak ?

hahaha... korang rase laki control macho orait ke macam bangang ke macam belagak nak mampos ke memang patot die control macho? haha..aku cite nie bukan nak sokong sape ke nak cakap aku macho ke(terase laa jugak sikitsikit) nak kutok sapesape ke.. nak promote orang ke..sebab ade jugak tekena kat aku kot... hahah.. taktak.. nak sembangsembang jee..

Tuesday, February 15, 2011

jom meronggeng dengan gitar..



fuhlamak aku bukan ape... duludulu memang gelabah gile laa nak main gitar...
yelaa kan.. dah kat dorm aku ade sebatang gitar... bradernye pon otai jugak pasal gitar nie
ape lagi memang panas pungkok laa nak belajar main kan...
dapat laa aku belaja dua tiga ketol lagu...
"gile laa lat.. boleh main gitar siot" kate seorang kawanku..

Monday, February 14, 2011

story about 'menunaikan hajat '

☺TOILET @ JAMBAN @ PLACE TO THROW OUT SHIT


heaven for some people..yaiks!
cakap pasal bende nie aku teringat time aku skolaa dlu (sembang macam lame sangat je abis skola).. nak dijadikan cerita aku nie dok laa satu skolah berasrama.... dari fom 1 kot aku masok situ.. pergh.! mulamula masok impression baik gile kat skola tuh... pada 12 januari selesai laa sudah sesi pendaftaran.. aku pon masok laa asrama... makbapaks pon dah balik.. budakbudak lain ade laa yang nangis.. aku tak nangis der! (control macho punye pasal) haha.. maka tugas aku yang pertama sebagai pengguna tandas kat skola tuu pon bermula... aku dengan banggenye mlangkah laa ke sane untuk melunaskan misi aku.. sampaisampai.. terjebik jugak mate aku..  @_@ hahaha...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...